Tapas og frokostordninger til firmaer i Hovedstadsområdet

Tapas som catering passer til de fleste lejligheder, og Madkonceptet tilbyder denne spanske specialitet med levering i København. Samme firma gør det også muligt at bestille frokostordninger til firmaer i Hovedstadsområdet online på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Skøn tapas som diner transportable i København – mere information på madkonceptet.dk

For 20 år siden vidste de fleste danskere ikke, hvad tapas var, men danskerne har for alvor taget den spanske madtradition til sig. Tapas fra madkonceptet.dk er fremstillet med de spanske madtraditioner i mente. Der leveres til events i København, og der er mulighed for at tilpasse denne kulinariske oplevelse efter jeres behov. Vælg mellem 6, 8, 10 eller et totalt antal af 12 tapasretter, som gæsterne frit kan tage af. Pointen er, at man skal smage lidt af det hele. Tapas hos Madkonceptet er inddelt i kolde retter, varme retter og lækre desserter. Derudover er der mulighed for tilkøb af smør og brød. Tapas fra Madkonceptet skal simpelthen ses og nydes. God mad er et fundament for enhver succesfuld komsammen, og Madkonceptet leverer i hele København.

Madkonceptet tilbyder eftertragtede frokostordninger til firmaer som catering i hovedstaden

Det er også muligt at bestille firmafrokost ud af huset i hovedstaden på madkonceptet.dk. Hos Madkonceptet tilbyder de hver hverdag frokostordninger til firmaer i hele København. Frokostordninger til firmaer er i den grad steget i popularitet de seneste 10-20 år. Tilfredse arbejdere har det bedre og er også mere produktive. Med et gastronomisk mesterværk, når klokken slår 12, har man både mere energi og moral til at gå i krig med eftermiddagens arbejdsprojekter. Medarbejderne har mulighed for at samle sig med resten af kollegaerne, komme lidt tættere på hinanden og derved booste holdånden. På www.madkonceptet.dk kan du læse mere om frokostordninger til firmaer i København. Vælg Madkonceptet, da de ikke tager yderligere gebyrer for vegetarer, alternativer til svinekød osv. En frokostordning fra Madkonceptet er ikke blot en nem, men også en smagfuld løsning ud over det sædvanlige.

Madkonceptet står for frokostordninger til firmaer som diner transportable i hverdagene. På www.madkonceptet.dk kan du også bestille spansk tapas ud af huset i hovedstaden. Hjemmesiden viser billeder i høj kvalitet og relevante tekster om deres forskellige løsninger inden for catering.