Forhandler af alt lige fra pejsebrænde til Lucerne hestefoder

Hos Pillemadsen kan du finde et hav af brændings- og foderprodukter til utroligt lave priser. Det skyldes, at kunderne kun skal betale den tyske moms på 7%, da Pillemadsen har valgt gennem deres strategi, at placere sig selv syd for den tyske grænse. Så tag et kig på de billige produkter på webshoppen hos Pillemadsen.

Pillemadsen

Pejsebrænde med høj brændværdi

Har du en pejs eller lignende, og er du på udkig efter billigt brænde dertil? Så kan du med fordel tage et kig på de billige produkter, som du kan finde hos Pillemadsen herunder eksempelvis pejsebrænde. Du finder en masse pejsebrænde hos Pillemadsen til utroligt gode priser, som du med fordel kan benytte i din pejs eller brændeovn for at opnå en god brændværdi. Produkterne fra Pillemadsen er nemlig kendetegnet ved at være af utrolig høj kvalitet gennem en god brændingsværdi, som indikerer en lang brændings- og levetid.

Så hvis du er på udkig efter pejsebrænde i god kvalitet til lave priser, kan du med fordel tage et kig på udvalget fra Pillemadsen. Det kan du gøre på deres websohp lige her – www.pillemadsen.dk.

Nærende og fiberrigt Lucerne hestefoder

Har du heste, og er du på udkig efter noget billigt foder, så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af hestefoder, som du kan finde hos Pillemadsen. Du kan eksempelvis finde Lucerne hestefoder, som er kendetegnet ved at være af en utrolig høj kvalitet, der er meget nærende med sunde kvaliteter. Foderet er rigt på fibre, og har været utroligt populært gennem længere tid. Så hvis du er på udkig efter kvalitetsfoder til hesten til billige penge, kan du med fordel tage et kig på Lucerne hestefoder hos Pillemadsen. Det kan du gøre på deres webshop lige her – www.pillemadsen.dk.