Køb både brugte og nye trucks og andre maskiner hos DMS

Når gaffeltrucks er en del af ens arbejdsplads, er det vigtigt at kvaliteten er i top og maskinerne ikke går i stykker. Derfor er det vigtigt at man har de helt rigtige maskiner og de bliver ordenligt vedligeholdt. Begge ting kan du få fixet hos DMS, der er et af Danmarks bedste firmaer indenfor netop salg og vedligeholdelse.

DMS

Få lavet et lovpligtigt hovedeftersyn

Det er ikke nok at købe en truck eller anden form for industriel maskine, den skal nemlig også vedligeholdes og have et lovpligtigt hovedeftersyn engang imellem. Ved at få lavet et lovpligtigt hovedeftersyn, er du sikker på, at maskinen ikke bryder sammen og du sikrer samtidigt også at alle medarbejdere er sikre på deres arbejdsplads. Hos DMS er kvalitet en vigtig del af deres firma, især når gælder eftersyn af maskiner. Der er ingen slinger i valsen hos dem, og du er altid garanteret markedets bedste reparation, når maskinerne skal til et lovpligtigt hovedeftersyn. DMS er lokaliseret flere steder rundt omkring i landet, så det er dermed endnu nemmere at få dine maskiner til check. Hos DMS er du sikret altid at få den bedste service, udført at markedets bedste hænder, så du er dermed altid sikret at undgå arbejdsskader, når du vælger at få lavet et lovpligtigt hovedeftersyn hos dem.

Køb brugte trucks til gode priser

Nogle gange er nyt ikke lig med bedre, og derfor finder du hos DMS, udover deres udvalg af nye maskiner, også et stort og bredt udvalg af brugt truck – og andre transportmaskiner med mere. Du kan hos dem finde alt fra en brugt truck til palleløftere til de allerstørste 25 heavy trucks. Klikker du ind på deres hjemmeside, danskmaterielservice.dk, får du nemt og overskueligt et overblik over, hvad DMS har at tilbyde indenfor brugte service maskiner. Har du spørgsmål angående købt af en brugt truck, og fandt du ikke helt præcist hvad du ledte efter på hjemmesiden, så fortvivl endelig ikke. Tag i stedet og ring til DMS og snak med deres søde personale, der altid står klar til at rådgive og hjælpe. De er først glade, når du er det, og I vil stensikkert finde den helt rigtige løsning sammen. De har gennem flere år arbejdet med salg og køb af brugt truck, så kan med sikkerhed hjælpe dig godt på vej.