Studierejse til Budapest eller Hamborg hos Berlin Specialisten

Tag på studierejse til Budapest eller Hamborg. Berlin Specialisten går den ekstra mil med deres skolerejser kaldt A+. Læs mere om muligheden for en studietur med det hele på www.berlinspecialisten.dk.

Berlin Specialisten

Kom på studierejse til Budapest – perlen i Ungarn

En studierejse til Budapest er et historisk eventyr midt i en af de smukkeste byer i Europa. Donau adskiller de to bydele Buda og Pest med historiske bygninger og masser af kultur på hver side af den berygtede flod. Hvis du er interesseret i en Budapest studierejse, kan du læse mere om, hvad denne arrangør kan tilbyde på berlinspecialisten.dk. En studierejse til Budapest er også et blik ind i Ungarn, som adskiller sig væsentligt fra landets naboer. Deres sprog er unikt og minder ikke om noget andet på Jorden. Hvis du tænker, at en studierejse til Budapest lyder som en oplagt mulighed til din klasse, får I alle sammen mere ud af det, hvis der kommer en erfaren partner som Berlin Specialisten ind over det hele.

Studietur til Hamborg er ligeledes en mulighed på berlinspecialisten.dk

Berlin Specialisten hjælper med udarbejdelse af program, reservation af billetter til museer, restauranter med videre samt mulighed for dansk guide på de fleste destinationer. En anden populær destination blandt danske klasser er Hamborg. En studietur til denne by i Nordtyskland tager jer tæt på den moderne metropol, som ikke befinder sig mange timers kørsel under den danske grænse. Hamborg er en meget velhavende by, og dette ses tydeligt. Det er en af de smukkeste byer i Tyskland, og dens nuancer gør den glimrende som destination for en studietur. En studietur til Hamborg fra Berlin Specialisten byder på forskellige oplevelser, der kan tilpasses jeres ønsker. Fordelen ved at vælge denne rejsearrangør er alt fra gratis kaffe i bussen til udarbejdelse af program, der matcher klassens forventninger. Læs mere om muligheden for studietur til Hamborg online på www.berlinspecialisten.dk.

Kom på en uforglemmelig studietur med Berlin Specialisten til destinationer som Hamborg og Budapest. Få et tilbud på en studierejse for hele klassen online på berlinspecialisten.dk.