Bestil valleprotein koncentrat og isolat eller lækkert træningstøj

Only Approved Supplements sælger supplementer af højeste kvalitet til din træning, hvad end du vil forbrænde fedt eller blive stærkere. Et af de mest benyttede supplementer i Danmark er valleprotein koncentrat, der med en høj biologisk værdi sikrer optimal genopbyggelse af musklerne. Webshoppen på only-approved.dk fører også træningstøj fra kendte bodybuilder mærker.

Only Approved Supplements

Flere muligheder i valleprotein koncentrat på www.only-approved.dk

Valleprotein koncentrat er den type proteinpulver man normalt støder på i motionscentrene. Det virker ganske enkelt, og valleprotein koncentrat koster ikke det hvide ud ad øjnene. Det har et højt proteinindhold på omkring 80 % og under 10 % fedt og laktose. På trods af populariteten har valleprotein koncentrat ikke det bedste ry i alle kredse og anses som nogle for at være en ringere proteinkilde. Dette er dog langt fra sandheden. Only Approved Supplements sælger valleprotein koncentrat af en høj kvalitet fra anerkendte producenter med høje kvalitetsstandarder. Se de forskellige produkter fra Full Force Nutrition og Scitec Nutrition, hvis du leder efter en ordentlig whey kilde. Valleprotein koncentrat indeholder de essentielle aminosyrer – dem som kroppen ikke selv kan skabe, og som er nødvendige at få gennem kosten.

Only Approved Supplements forhandler fitness tøj fra flere brands

Only Approved Supplements sælger også lækkert fitness tøj fra kendte mærker som Violate The Dress Code, der sætter en stopper for kedeligt træningstøj. De smarte designs til kvinder er til dem, der ikke er bange for at skille sig ud. Du kan bl.a. købe capris eller sports BH’er fra Violate The Dress Code i et væld af farver. Online på only-approved.dk kan du også købe træningstøj fra Iron Rebel, der bl.a. er kendt for Forged serien. Se også udvalget af fitness tøj fra Scitec Nutrition og Yamamoto Nutrition eller Granite Supplements. Only Approved Supplements gør det muligt at købe velsiddende og fashionabelt træningstøj fra alle favoritmærkerne.

Klik ind på only-approved.dk for at finde smart fitness tøj fra Violate The Dress Code, Scitec Nutrition med mere, og find ligeledes proteinpulver som fx valleprotein koncentrat også kendt som whey concentrate på engelsk. Only Approved Supplements har alt til din træning.