Bredt sortiment af statuetter og fodboldmedaljer hos Pokalbutikken.dk

Afholder du sportsevent, har Pokalbutikken.dk et stort udvalg af statuetter, fodboldmedaljer samt flotte pokaler og præmier til rigtig mange andre sportsgrene.

Pokalbutikken.dk

Bredt udvalg af flotte statuetter

Sportsevents er fantastiske til at samle folk og bringer masser af sjov med sig. Udover at være samlet med gode venner og være en del af et større fællesskab, laver man samtidig noget af det som man brænder for i livet. Ønsker du at belønne de helt store præstationer eller give en stor tak til alle deltagerne, kan det gøres med flotte statuetter fra Pokalbutikken. Hos Pokalbutikken.dk finder du et enormt udvalg af flotte statuetter til et hav af forskellige sportsgrene. Blandt udvalget er der statuer til sportsgrene som BMX, ishockey, bowling, basketball og løb samt mange andre sportsgrene for ikke at nævne fodbold som Pokalbutikken.dk fører et kæmpe sortiment af statuetter til. Statuerne er fremstillet i plastik eller resin, der står super flot og kan også fås på marmorsokler. Du kan endda få indgraveret små tekster i soklerne, der vil være med til at give spillerne minder om deres præstation og huske det enkelte stævne. Statuerne kan fås til super skarpe priser hos Pokalbutikken.dk, hvilket gør det til et ideelt sted at købe statuer.

Beløn spillerne med super flotte fodboldmedaljer

Ofte overrækkes statuer til hold eller enkelte spillere, der har gjort en formidabel indsats. De enkelte spillere på de respektive hold får derimod ofte en flot medalje til halsen som kan hænges op derhjemme på værelset. Pokalbutikken.dk fører også et solidt udvalg af forskellige medaljer – både medaljer, der passer til alle sportsgrene og bestemte medaljer, der passer til specifikke sportsgrene. Hos Pokalbutikken.dk finder du blandt andet et godt udvalg af fodboldmedaljer med motiv på. Medaljerne kan fås med et stort udvalg af forskellige medaljebånd til og med indgraveringer til super skarpe priser. Sortimentet byder selvfølgelig på medaljer i guld-, sølv- og bronzefarver, men herudover også medaljer i mere neutrale farver – en eventuel løsning til resten af deltagerne ved stævnet. Du kan tjekke udvalget af fodboldmedaljer ud på www.pokalbutikken.dk og hvis du har brug for et stort antal af fodboldmedaljer, hjælper Pokalbutikken.dk også til.

Giv spillerne en fantastisk afslutning på stævnet med flotte pokaler og medaljer fra Pokalbutikken.dk.