Find den rette hjemmetræner til cyklen eller kraftige cykellygter hos Jensen Cykler

Find hos Jensen Cykler den rette hjemmetræner til cyklen eller kraftige cykellygter, der alt sammen er brugbart cykeludstyr i vinterhalvåret.

Jensen Cykler

Hjemmetræner til cyklen

I det kolde og mørke vinterhalvår kan det være svært at tage sig sammen til at komme ud at træne på sin cykel. Det er der heldigvis råd for takket være de praktiske cykeltrænere, som blandt andet forhandles online hos Jensen Cykler. Hjemmetrænere eller ”home trainers” er nemme at montere cyklen på, så man kan cykeltræne frit indendørs, som var det en motionscykel. De findes i flere forskellige praktiske varianter hos Jensen Cykler, som altid imponerer med deres store, online udvalg inden for blandt andet racercykler. Hvis man gerne vil skabe mere adspredelse i sin træning med hjemmetræner til cyklen, kan man vælge en af de mere avancerede modeller, hvortil man kan tilslutte sin computer eller tablet og køre efter forskellige cykelløb og ruter for en mere realistisk oplevelse på cykelhjemmetræneren.

Cykellygter med lang batteritid

I Danmark er det lovpligtigt at køre med lys på sin cykel, hvorfor udvalget af cykellygter hos Jensen Cykler er ganske stort. Der er mange forskellige typer lygter, man frit kan vælge mellem. Nogle monteres permanent på cyklen, imens andre kan klipses af og på efter behov. Fælles for dem alle er, at de lyser kraftigt og har en lang batteritid, så man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt man som cyklist er synlig i trafikken eller ej. Jensen Cykler er en troværdig cykelforhandler, hvorfor man roligt kan sætte sin lid til dennes sortiment inden for forlygter og baglygter til alle typer moderne cykler. Det gælder ikke bare ens egen, men også andres trafiksikkerhed, at man har ordentligt lys på sin cykel.

Besøg Jensen Cykler online og vælg mellem deres professionelle cykellygter eller find en praktisk hjemmetræner til cyklen på hjemmesiden www.jensencykler.com.