Find udstyr til flere forskellige sporter som bordtennis eller basket hos HomeX

Hos HomeX kan du finde et bredt udvalg af sportsudstyr til hjemmet, til haven eller vejen eller skolegården. Læs bl.a. om bordtennisbat og basketball kurve her.

Kæmpe udvalg af kvalitets bordtennisbat

Hos HomeX sælges et bredt udvalg af forskellige spændende sportsartikler til hjemmet, skolegården, vejen eller haven. Hvis du skal bruge noget, som kan give anledning til timevis af sjov, så kan du helt sikkert finde det på homex.dk. Her sælges bl.a. bordtennisborde og udendørs bordtennisborde fra STIGA, som jo leverer borde til professionelle. De borde, der sælges på siden er ikke de samme som til turneringerne, men er i en mere betalelig prisklasse, men derfor er de stadig i fantastisk kvalitet. Der er også et kæmpe udvalg af bordtennisbat i bedste kvaltiet, og også her er forskellige prisklasser. Skal du bruge et godt bat, som du kan have i mange år, så kan du finde det her, men hvis du skal bruge ti bordtennisbat, så hele 5. C kan spille rundt-om-bordet, så kan du også finde dem på siden. Der er mange muligheder for at finde det du skal bruge på siden.

Basketball kurve til både skolegården og haven

Leder du efter basketballkurve til skolegården, til gården i lejlighedskomplekset eller til vejen foran villaen? HomeX sælger forskellige basketball kurve, som du kan installere på forskellige måder, og du vil helt sikkert kunne finde lige den kurv, du skal bruge. Der er flere prisklasser, og du skal overveje graden af slitage, som kurvene vil blive udsat for. Der er forskel på, at have en kurv i sin egen private indkørsel og at have en kurv i skolegården på en folkeskole, hvor der går 500 børn. Dertil skal man nok have en ordentlig kurv med kædenet, som kan holde i årevis. Basketball kurve er fantastiske anledninger til mange timers sjov og underholdning – børn elsker boldspil, og en kurv kan bruges på mange forskellige måder. Man kan sagtens spille basketball, selvom man er få og ikke kan spille en kamp imellem to fuldtallige hold. Der er forskellige ”lege” man kan lege med en god kurv, fx ”rebound” eller ”GRIS”.