Forhandler af alt inden for cykel- og løbetøj eksempelvis vinter cykeltøj til børn

Er du på jagt efter vinter cykeltøj til børn og udstyr til cykelturen, så er Vangàrd et besøg værd. Her finder du alt indenfor cykel- og løbetøj, samt udstyr som handsker, huer og cykelstrømper. Vangàrd har produceret undertøj og senere cykel- og løbetøj siden mærket blev stiftet i 1948.

Vangárd

Varmt vinter cykeltøj til børn

Hos Vangàrd kan du købe vinter cykeltøj til børn i alle aldre og størrelser. Når det kommer til vinter cykeltøj er det vigtigt med gode materialer, som kan transportere sveden væk samtidig med at holde kulden ude. Cykeltøj fra Vangàrd holder dig varm og tør, og du finder bl.a. lækre undertrøjer til børn, som er særdeles velegnede til at have på under trøjen på en kold dag. Vinter cykeltøj til børn fås i mange modeller og størrelser, så du kan helt sikkert finde noget, som passer perfekt til dit barn. Med vinter cykeltøj fra Vangàrd er du sikret både komfort og kvalitet, som holder i mange år. Takket være Vangàrds mange års erfaring har Vangàrd skabt det bedste vinter cykeltøj til børn på markedet.

Bredt udvalg af løbetøj og cykeltøj

Hos Vangàrd finder du alt indenfor svedundertøj, løbetøj og cykeltøj samt tilbehør. Du kan bl.a. finde gode handsker i både en tynd udgave og en varm udgave. De tynde handsker er perfekte til cykling eller som inderhandske til løb eller langrend. De giver et ekstra isolerende lag til dig, som ofte fryser i skihandskerne, men de kan også bruges på de lunere dage, hvor en tynd handske er rar at have på, når du løber. Du finder også tilbehør som for eksempel huer og halsrør til de kolde vintermåneder, samt løse ærmer og ben, som er perfekte, hvis du gerne vil have lidt ekstra varme på arme og ben. Vangàrds armvarmer er lavet i svedtransporterende materialer og elastisk stof, som tilpasser sig dine arme.

Kig ind hos Vangàrd på www.vangard.dk og bestil tilbehør og vinter cykeltøj til børn.