SkinStyle fører tandbørster, Charwhite Cosmetic og de nedbrydelige Hydrophil bambus tandbørster

Hos SkinStyle kan du finde alt til kroppen, skønheden, huden og ansigtet i lækre naturlige alternativer. Find bl.a. det fantastiske Charwhite Cosmetic, eller Hydrophil bambus tandbørster samt andre super lækre tandbørster i sortimentet.

SkinStyle

Find de rette tandbørster for en bedre mundhygiejne

Hos SkinStyle finder du alternativer til alle de produkter, du kender fra badeværelset, samt mange flere. Der er bl.a. forskellige bud på mere bæredygtige tandbørster i sortimentet – ikke bare er det et problem, at tandbørster laves i plastik, fordi de så ofte skal skiftes ud, men også fordi langt de fleste plastiktyper ikke kan se sig fri for at afgive plastik ”støv,” som ikke nedbrydes i fx kroppen. Derfor kan du finde bæredygtige tandbørster i fx bambus i sortimentet hos SkinStyle til super gode priser, ikke stort dyrere end normale tandbørster i plastik, som du kender dem fra supermarkedet.

Charwhite Cosmetic til tandblegning på en skånsom måde

Når vi nu snakker om tænder, så sælges også et spændende mærke i sortimentet hos SkinStyle, nemlig Charwhite Cosmetic. Charwhite Cosmetic er et vidunderligt middel til at afblege sine tænder med – eller rettere til at fjerne de misfarvninger og belægninger, som der måtte være ophobet på dem. Det er lavet primært af brændt kokosnøddeskal, bentonit ler, pebermynte og appelsinskal og indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, så du kan være helt sikker på, at det virkelig er lækkert for dine tænder. Så hvis du gerne vil have hvidere tænder, så prøv Charwhite Cosmetic, det vil du helt sikkert ikke fortryde. Læs mere om Charwhite Cosmetic på siden. Det er værd at overveje Charwhite Cosmetic.

Hydrophil bambus tandbørster for miljøets og fremtidens skyld

Du kan bl.a. finde 100 % bionedbrydelige Hydrophil bambus tandbørster, som er super lækre designertandbørster til småpenge i bambus og nylon4, som er en kombination af kulstof og fyrretræsnåleolie, og som derfor kan smides på komposten eller graves ned i haven, hvorefter de i løbet af bare 1,5 år vil være fuldstændigt biologisk nedbrudt. Hvis det ikke er grund nok i sig selv, at børnene kan få lov til at begrave deres Hydrophil bambus tandbørster i haven efter brug, så køb for miljøets, din egen og dine børns sundheds skyld Hydrophil bambus tandbørster til hele familien hos SkinStyle. Spar på Hydrophil bambus tandbørster i dag. Du kan altid finde de kendte Hydrophil bambus tandbørster online.