Pålidelig, hurtig og billig fragt samt on-demand transport

Hos Fragtopgaver.dk er der gode muligheder for at få hurtig og billig levering af gods. Ydelsen benytter professionelle vognmænd, hvor at der kan tilkøbes overskydende plads i deres lastbiler, der kører på samme rute som dit gods skal.

Fragtopgaver.dk

Billig, hurtig og nem fragt

Hos Fragtopgaver.dk er gode muligheder for fragt, som er billigt, hurtigt og nemt. Fragten er en ydelse som kan benyttes hos vognmænd, der allerede er på rute. Her kan der købes en billig plads i fragtvognen til ens gods, hvis der er overskydende kapacitet i vognen. Fragt løsningen benyttes ved at oprette en opgave på fragt i Fragtopgaver.dks system, hvor at der derefter vil blive leveret direkte hjem til døren. Fragtopgaver.dk er et mellemled i ydelsen, hvor at du har direkte kontakt med transportvirksomheden efterfølgende, når din fragtopgave er blevet oprettet og accepteret. Der er mulighed for at se vognmændenes tidligere opgaver, så der kan ses ratings på deres fragt og pålidelighed. Undersøg eventuelt dine muligheder på www.fragtopgaver.dk.

On-demand transport

Der tilbydes hos Fragtopgaver.dk også on-demand transport, som sørger for at du kan få leveret dine varer nu og her. On-demand transportløsningen virker ved at et kort over fragtbiler i nærheden som er tilgængelige. Herefter bookes en vogn til opgaven og derefter leveres dit gods nemt og hurtigt. On-demand transporten giver mulighed for at få transporteret gods som sofaer og andre møbler hurtigt og billigt. Ved benyttelse af Fragtopgaver.dk on-demand transport kan der nemt cykles ud og handle møbler, hvorefter nærliggende transportvogne vil levere dine køb indenfor 1 time. Med on-demand transport kan der ofte forventes besparelser på op til 75% af fragten, som hvis der benyttes andre alternativer. Klik eventuelt ind på www.fragtopgaver.dk og undersøg dine muligheder.

Besøg Fragtopgaver.dk allerede i dag, hvis der søges billig, nem og hurtig levering af gods. Fragtopgaverne kan bestilles med det samme, hvis der kører lastvogne i nærheden af dig.