Av-Cables forhandler DVD afspiller og AUX kabler

Tilbehør og udstyr til elektronik er en uundværlig del af hverdagen for de fleste. Netop derfor forhandles alt fra DVD afspillere til AUX kabler på www.av-cables.dk. Det store udvalg dækker endnu flere kategorier endnu, og dækker derfor også ethvert behov for elektronisk udstyr du skulle stå inde med.

Av-Cables.dk

Vælg en DV afspiller fra Philips til sommerhuset

En DVD afspiller er perfekt til børneværelset, stuen eller sommerhuset, hvor I måske ikke vil have alt for mange skærme fremme, men stadig gerne vil kunne se en film i ny og næ. Hos Av-Cables.dk fås din næste DVD afspiller fra mærker som Denver, Philips eller Panasonic. Desuden har du mulighed for at finde en ny DVD afspiller med tilslutning til både HDMI, scart eller coaxial, samt modeller med indbygget Dolby Digital surround sound. Ønsket fra Av-Cables.dk er, at kunne levere markedets laveste priser—også på din nye DVD afspiller. Derfor ligger prisniveauet ofte helt op til 60% under vejledende butikspriser.

Undgå telefonens højtaler med AUX kabler

For at det hele skal kunne fungere, er et tilbehør som AUX kabler en lille, men meget vigtig detalje. AUX kabler bruges til meget, men især til at tilslutte telefon eller tablet med højtaleranlæg enten i hjemmet eller i bilen. De fleste mennesker har derfor altid behov for at have AUX kabler liggende, og netop derfor finder du en lang liste af kabler på www.av-cables.dk. De mange kabler af høj kvalitet fås i enten sort eller hvid, og i længder fra 0,25 meter til og med 5 meter. Derudover findes AUX kabler fra forskellige producenter, der alle varierer i kvalitet og dermed også prisklasse. AUX kabler fra Av-Cables.dk har alle 3,5 mm mini jackstick i hver ende, og passer derfor til de fleste enheder.

Gå på opdagelse i de mange kabler og andet tilbehør på www.av-cables.dk, hvor du ligeledes kan spørge et erfarent kundeserviceteam til råds om dine specifikke behov.