Gå på sang højskole eller musikhøjskole hos Musik og Teaterhøjskolen

På Musik og Teaterhøjskolen er der gode muligheder for at starte, hvis du har en passion indenfor sang og musik. Her har du mulighed for at træne og styrke dine evner indenfor feltet, og videreudvikle på dine talenter.

Musik og Teaterhøjskole

Udforsk stemmen med sang højskole

På Musik og Teaterhøjskolen tilbydes der sang højskole, hvor at du på linjen vil lære at udforske og styrke din stemme, ved hjælp af tekniske øvelser. Der bliver på sang højskolen sat stort fokus på at hver eneste elev får deres egen unikke stemme, igennem træning på deres fokusområder. På sang højskolen tilbydes der bl.a. undervisning indenfor, du og din stemme, forståelse af dit instrument, musikteori og hørelære, sang, spil og bevægelse og meget mere. Alle fagene og undervisningstimerne på sang højskolen har til formål at skabe et mere musikalsk dig, både ved træning af din stemme, men også hvor at bands og lignende, vil komme og spille.

Styrk dine musiske evner på musikhøjskole

Man kan på Musik og Teaterhøjskolen også vælge at blive undervist på musikhøjskolen, hvor der bliver tilbudt undervisning til dem som har kendskab til mange af musikkens facetter og ønsker at udvide dem. På musikhøjskolen vil man møde specialister indenfor ens fag, som hjælper med at skabe og udvide ens horisonter i fremtiden. På musikhøjskolen skal man være forberedt på at skulle arbejde tæt sammen med sangerne, da de to fag går hånd i hånd, og hjælper med at styrke ens evner. På musikhøjskolen tilbydes der emner i undervisningen indenfor sammenspil, komposition, indspilning, turnéer og lignende. Igen har alle undervisningstimerne på musikhøjskolen til formål at skabe et bedre dig, og gøre dig klar til livet, med flere talenter indenfor musikkens verden.

Besøg Musik og Teaterskolen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at udforske og forbedre dine evner indenfor sang og musik.