Find udlejning af toilet eller pølsevogne til gode priser hos Ebbes udlejning

Fra borde og festtelte, til minilæssere og konferenceudstyr. Hos Ebbes Udlejning kan du spare penge i forbindelse med enhver festlig anledning. Uanset om du leder efter billig toiletudlejning eller om du vil leje en pølsevogn med betjening, går du derfor ikke galt med deres service.

Toiletudlejning til en lang række forskellige events

Hos Ebbes Udlejning er du altid i gode hænder, når det kommer til toiletudlejning. Hvad end du er ude efter mobile urinaler, festivaltoiletter eller noget tredje, går du ikke galt med deres service. Du kan også leje handicaptoiletter med dispenser for håndhygiejne. Har du brug for toiletudlejning med skyl, kan de også i den forbindelse matche dine behov. De tilbyder toiletudlejning til både private havefester, sportsstævner og en lang række andre typer events. Derudover har du også mulighed for at få glæde af deres mobile håndvaske, samt pumpebrønde med kværn, spildevandstank og meget mere. Lyder det som noget du kan bruge, så tag et kig på alle dine muligheder og gør en god handel. Du kan også kontakte dem for langtidslejeaftaler, for eksempel i forbindelse med ombygning.

Lej en pølsevogn med betjening til din næste begivenhed

Skal der afholdes sportsevent eller skal rejsegildet være uforglemmeligt, kan du hos Ebbes Udlejning leje en pølsevogn med betjening. Leje af pølsevogn med betjening er et sikket hit i mange forskellige sammenhænge, og deres priser er altid fair. Uanset om der er tale om en reception, et svendegilde, en fødselsdag eller en konfirmation, er dette udlejeren for dig. Du kan både leje en pølsevogn med betjening i København, på Falster, Lolland og Møn. Du kan naturligvis få alt det sædvanlige på menuen, heriblandt både ristede pølser, rå løg, agurkesalat, sennep og alt det andet. Foruden leje af pølsevogn med betjening, kan du også få bartender, softicemaskine, slushice og meget mere. Har du spørgsmål angående leje af pølsevogn med betjening, kan du altid kontakte deres kundeservice.