DC-Supply tilbyder køb og leje af specialdesignede containerløsninger til alle lejligheder

DC-Supply tilbyder specialdesignede containere til enhver tænkelig situation. Så står du og har brug for ekstra plads i forbindelse med en særlig lejlighed, eller drømmer du blot om at skabe dit eget fristed, har de løsningen – uanset om du er på udkig efter containere eller containermoduler til leje eller køb.

DC-Supply

Container udlejning til alle lejligheder

Hos DC-Supply mødes du af et kreativt og passioneret team, der tilbyder en lang række muligheder indenfor køb og leje af både standard og specialdesignede containere. I samarbejde med dig udtænker de den containerløsning, der bedst opfylder dine behov, og gør din containerdrøm til virkelighed. De tilbyder desuden både container udlejning, hvis dine behov ikke strækker sig over længere tid, og køb af containere, hvis drømmecontaineren skal være din til evig tid. Du kan se hele det store udvalg af kreative løsninger på dc-supply.dk, hvor du også kan lade dig inspirere af mange af deres tidligere projekter.

Sammensæt den rigtige løsning med et eller flere container moduler

Når du først har besluttet, om du vil leje eller købe containeren til evigt eje, har du dernæst mulighed for at vælge imellem en lang række containerløsninger. Du kan naturligvis vælge af få specialdesignet og indrettet en container præcis efter dine ønsker, men du har også mulighed for at sammensætte flere container moduler. Container modulerne har den fordel, at de forskellige delementer nemt kan udskiftes med andre. Ønsker du f.eks. ikke, at containeren skal have vægge hele vejen rundt, kan den ene væg udskiftes med et stort vinduesparti. Dette egner sig glimrende, hvis du ønsker at nyde udsigten inde fra containeren, men kan også bruges, hvis du modsat ønsker at udstille ting i containeren.

Hos DC-Supply finder du dermed et stort udvalg af containere og containerløsninger, der kan specialdesignes til at opfylde lige præcis dine behov. Vil du gerne vide mere om dine muligheder, så klik ind på www.dc-supply.dk allerede i dag og læs mere.