Hos Slagter Zangenberg kan du bl.a. bestille mad ud af huset i Rødbyhavn og catering på Lolland

Slagter Zangenberg er ikke bare slagter, men tilbyder også catering på Lolland, Falster og Møn, så hvis du leder efter mad ud af huset i Rødbyhavn, så er det her, du skal læse med.

Slagter Zangenberg

Mad ud af huset i Rødbyhavn

Slagter Zangenberg er slagter og cateringvirksomhed på Sydsjælland, og hvis du skal holde fest og leder efter et sted at bestille mad ud af huset i Rødbyhavn, så kan han virkelig anbefales. Her finder du nemlig mange forskellige valgmuligheder og kan være sikker på et fantastisk menu med rigeligt med mad. Slagteren er ekspert i tilberede det velhængte og møre kød fra lokale kvægbrug, tilberede smagfuldt tilbehør og lækre salater og der er pølser og delikatesser fra eget pølsemageri, så du kan med fordel også bestille frokost til fx en påskefrokost i butikken. Der er mange forskellige slags lækker mad og forskellige dejlige menuer i butikken, som du kan vælge imellem hvis du skal bruge mad ud af huset i Rødbyhavn. Det er jo lettere at bestille mad ud af huset end selv at skulle kokkerere til 30 mennesker, og det giver mulighed for at man selv kan nyde sin fest og det gode selskab med venner og familie i stedet for at stå og svede over gryderne.

Catering på Lolland med godt serviceniveau

Slagter Zangenberg tilbyder catering på Lolland, Falster og Møn og hvis du skal bruge lækre menuer, godt mørt kød, krogmodnet kød og hjemmelavede pølser fra eget pølsemageri, lækre råvarer fra lokale landbrug, veltilberedt og smagfuld garniture, salater, desserter og meget mere, så kan du være sikker på at finde den perfekte menu til din fest på hjemmesiden. Du kan bestille catering på Lolland til gode priser på siden og være sikker på at få den perfekte fest med glade og mætte gæster. Der er nemlig altid rigeligt med mad, når du bestiller fra slagterzangenberg.dk, for han forstår at lave mad til sultne gæster. Kødet er fra eget slagteri og kommer fra lokale kvægbrug, og det er førsteklasses kvalitet. Du kan sammensætte din egen menu, når du bestiller catering på Lolland eller vælge imellem de allerede eksisterende.