Lav din egen væske med valgfri nikotin base og smagsaroma hos e-cigaret butik

Er du på udkig efter en butik, som tilbyder Danmarks mest smagfulde og aromatiske e-væsker til din e-cigaret? Så er Dampkongen uden tvivl det helt rigtige sted for dig. Hos Dampkongen finder du nemlig alt indenfor e-væsker og dampere, og de giver samtidigt den bedste service og rådgivning, så du får det produkt med hjem, som passer efter dine behov. Så kig ind forbi deres hjemmeside, dampkongen.dk og læs nærmere.

Dampkongen

Bland din egen væske med nikotin base

Når du vælger at dampe i stedet for at ryge normal tobak, har du også muligheden for at vælge hvilken type smag, som du godt kan lide. Men ikke nok med det, så kan du hos Dampkongen også let selv blande dine egne væsker, så du dermed får den bedste kombination af en nikotin base og aroma. Du skal altså blot bruge en nikotin base, den udvalgte smagsaroma og en e-cigaret, så har du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at dampe, lige efter dine præferencer. Når du vælger at gøre det på denne måde, vælger du ikke kun smag, men derimod også styrken af din nikotin base, hvilket vil sige, at du selv bestemmer, hvor stærk din e-cigaret skal være. Fordelen er, at du får en skræddersyet e-cigaret med lige præcis den nikotin base og den sammenblandede aroma og smag, som du ønsker. Har du spørgsmål angående valg af nikotin base, så tøv endelig ikke med at kontakte Dampkongen.

E-cigaret butik

Har du lyst til selv at have produkterne i hånden, før du køber dem, så er det heller ikke noget problem. For Dampkongen har nemlig hele fire e-cigaret butikker lokaliseret rundt omkring i Jylland, her i Herning, Holstebro, Viborg og Fredericia. Du kan dermed nemt finde en lokal e-cigaret butik, hvor du kan se, smage og blive vejledt af Dampkongens yderst kompetente medarbejdere. Når du besøger deres e-cigaret butik kan du altid være sikker på at finde de nyeste produkter, samt et stort og nøje udvalgt lager af de bedste produkter indenfor dampere og væsker. På denne måde, kan du være sikker på at komme hjem med et lækkert produkt, når du har besøgt deres e-cigaret butik. Skulle der være produkter, som er udsolgt i deres e-cigaret butik, så fortvivl dog ikke, for de kan nemlig nemt og hurtigt skaffe produktet hjem til butikken, eller sende det direkte hjem til dig i stedet. Så overvejer du at anskaffe dig en e-cigaret, så tag og hop ind forbi en af deres butikker og tag en snak om, hvilken type, der passer bedst til dig.