Bestil sundt hundetørfoder og vådfoder til katte online

Du bør altid tage dig godt af dine kæledyr, og det gælder også når det kommer til den mad de spiser. Tager du forbi WinnerPlus er du sikret at finde hundetørfoder, der er ideelt til den aktive hund, samt få god vådfoder til katte, begge dele lavet med de bedste råvarer.

WinnerPlus

WinnerPlus har hundetørfoder i høj kvalitet

Hunde skal selvfølgelig have den helt rigtige næring, der matcher deres aktivitetsniveau, og giver de rette næringsstoffer. Hos WinnerPlus kan du finde hundetørfoder til atletiske hunde, men også til hunde, der ikke er lige så aktive. Der er forskel på, om din hund er en energisk schæfer, der har brug for meget motion, eller en træt bulldog, der gerne vil slappe lidt af. Uanset typen, vil der være hundetørfoder, der matcher, enten Winner Plus Daily eller Delicate. Alt det hundetørfoder du finder, er desuden uden gluten og korn, og har kun råvarer i bedste kvalitet. Din hund kommer i første række, og derfor er det også nødvendigt med hundetørfoder, der giver hunden lige det den skal have. WinnerPlus har helt sikkert hundetørfoder til din hund.

Få vådfoder til katte af 100 % naturlige råvarer

Katten må gerne forkæles med godt foder, men det er helt sikkert bedst at vælge noget, der er uden tilsætningsstoffer. Hos WinnerPlus finder du nærende vådfoder til katte der er lavet af 100 % naturlige råvarer. Det vil sige at din kat får vådfoder, der er godt for den, og vil undgå at få allergiske reaktioner. Der er hverken kødmel, gluten eller korn i deres vådfoder til katte. Du kan vælge forskellige typer vådfoder til katten, de er lavet på forskelligt kød. Det er blandt andet beef & game, Beef & Heart iblandt flere. Fælles for dem alle er, at vådfoderet er uden sukker, kunstige farver og aromaer i blandt mere. Derfor vil det være en god ide at tage forbi WinnerPlus når du leder efter vådfoder til din kat.