Persienner og udvendig solafskærmning fra ProScreen, Hunter Douglas m.m.

Det kan ofte betale sig at tilføje udvendig solafskærmning til kontorbygninger og erhvervsbygninger, men hvilken type afhænger af nogle forskellige faktorer. Mogens Rasmussen er en af markedets bedste og tilbyder persienner såvel som de smarte systemer fra ProScreen og Hunter Douglas.

Mogens Rasmussen

Mogens Rasmussen – førende dansk ekspert i udvendig solafskærmning

Du har mulighed for fleksibel, udvendig solafskærmning uden at miste udsynet. På mras.dk tilbydes en række unikke løsninger. Stilfulde udendørs persienner egner sig til mange typer bygninger. ProScreen-systemet tilbydes også, ligesom at du finder de anerkendte Hunter Douglas Ultimate Screen Zip i kataloget. Lyset er essentielt for vores trivsel, og derfor kan moderne løsninger i udvendig solafskærmning være at foretrække. Du vil have mulighed for at skærme effektivt af, men stadigvæk have en eller anden form for lysindfald, alt efter valg af metode. ProScreen-systemet er med til at reducere solstråleindfaldet, imens udendørs persienner direkte blokerer solens stråler. Sidstnævnte løsning giver mulighed for at vippe persienner på en måde, så lyset kan trænge delvist igennem uden at blænde. Hunter Douglas Ultimate Screen Zip er et smart rulleskinnesystem. Det er en af markedets mest pålidelige løsninger, der giver et utal af fordele.

Persienner er en tidløs mulighed for indvendig solafskærmning

Persienner er og forbliver en af de mest effektive løsninger til indvendig solafskærmning. Ønsker du derfor kun det bedste? Så er Hunter Douglas persienner at foretrække. Man får en modstandsdygtighed, der er ulig andre løsninger på markedet. På mras.dk tilbyder de indendørs persienner med nem installation og nem daglig benyttelse vha. af de slidstærke kontrolmekanismer. Persienner kan selvfølgelig fås i mange farver og kan tilpasses til den enkelte bygnings behov. Mogens Rasmussen er en af landets førende inden for indendørs persienner til erhverv. Hvis du har brug for en moderne løsning, kan du derfor med fordel kontakte dem.

På mras.dk er indvendig og udvendig solafskærmning beskrevet i lidt flere detaljer. Persienner er ikke kun en indendørs mulighed, men også en særdeles attraktiv udendørs form for afskærmning af solen – noget, som mange danske virksomheder kan få glæde af.