Hav alt til festen med softicemaskine og slushice koncentrat fra Kelds Funfood

Der kan være fester på alle årstider, der gør det både sjovt og nødvendigt, at have noget lækkert at spise, og drikke. Hos www.kelds-funfood.dk kan du få lige det du skal bruge, for at gøre festen endnu sjovere. Det kan blandt andet være en softicemaskine eller slushice koncentrat.

Få dig en softicemaskine til festlige arrangementer

Det kan være en rigtig god ide, at du har mulighed for at servere softice til festen. Is er næsten altid et hit, og derfor vil det selvfølgelig være smart med en softicemaskine. Det kan du finde hos Kelds Funfood, der har et stort udvalg af forskellige softicemaskiner. Du kan dermed finde en softicemaskine, der passer bedst til din fest. Du kan få en softicemaskine med en eller tre taphaner. Hvis det er en fest til virksomheden, så vil det være praktisk, at du har en softicemaskine med tre taphaner. Det giver nemlig plads til flere, der kan opfylde deres is. Uanset hvad du skal bruge den til, om det er en enkelt gang eller til brug flere gange, så finder du den rette softicemaskine hos kelds-funfood.dk.

Vælg det rette slushice koncentrat til festen

Hvis du har en slushice maskine, så skal du selvfølgelig også have sluchice koncentrat. Du kan finde netop dette hos Kelds Funfood, hvor du også kan finde andet ’fun food’. Slushice koncentrat kan fås i forskellige smage, og fra 2 til 10 liters dunke. Du kan dermed være sikker på, at du ikke køber hverken for meget eller for lidt. Der er selvfølgelig forskel på, om du skal bruge slushice koncentrat i boden, eller til en fest for dit barn. Med den rette sluchice koncentrat, er du sikker på at alle nyder en slushice i varmen. Du kan selvfølgelig købe mere end én slags, så de kan tages enkeltvis eller blandes. Du kan være sikker på at Kelds Funfood har den rette slushice koncentrat til din fest.