Billige stofbleer samt økologisk stofbind – klik ind på minie.dk

Er du glad for at bruge billige stofbleer og økologiske stofbind, så har MiniE samlet et varieret udvalg af gode hverdagsprodukter på deres skønne shop. Besøg dem her minie.dk og tag på en dejlig shoppetur på deres fantastiske shop med fokus på miljø og allergivenlige materialer.

MiniE

Find et varieret udvalg af billige stofbleer

MiniE er en fantastisk shop for dig, som går op i at undgå skadelige kemikalier. De har skabt en brugervenlig shop, hvor du blandt andet finder et varieret udvalg af billige stofbleer fremstillet i bambus og ren bomuld. Det kan for eksempel være de populære bleer fra Anavy. Anavy har skabt en serie af billige stofbleer til de helt små. Bleerne har et indlæg af bambusvelour, som har en super god absorberingsevne. På ydersiden er der søde illustrationer af dyr eller maskiner, som kan sætte lidt farve på hverdagen. Bleerne er lige til at smide i vaskemaskinen, så de er klar til at bruges igen. Klik ind her minie.dk og find de billige stofbleer fra Anavy.

Økologisk stofbind for miljøets og din egen skyld

Er du træt af at bruge de traditionelle engangsbind, så vil et økologisk stofbind helt sikkert være noget for dig. Hos MiniE finder du blandt andet et populært økologisk stofbind fra Imse Vimse. Imse Vimse har designet et bind, som er utrolig behagelig at have på, da det er fremstillet af ren bomuld og uden syntetisk parfume. Bindet har en god sugeevne og det foldes let rundt om trussen ved hjælp af vinger på siden. Vingerne lukkes med en praktisk trykknap. Det økologiske stofbind kan fås med tre forskellige sugeevner. Klik her minie.dk og læs mere om det økologiske stofbind fra Imse Vimse.

Skab en sund hverdag med billige stofbleer og økologisk stofbind hos MiniE. Besøg dem her minie.dk og find et varieret udvalg af produkter til dig og babyen.