Find en babyrede i god kvalitet og Småfolk nyheder online her

Småfolk er for dig med små børn i hjemmet. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære, når du skal være klar til at tage imod småfolk for første gang, eller når de mindste er blevet lidt større. Det hele startede i 2004 i et sommerhus, hvor idéen til Småfolk blev grundlagt. Der var ikke langt fra tanke til handling, og blot et år efter kunne Småfolk vise sin første kollektion frem på en messe i København. I marts 2007 havde idéen udviklet sig til den første lille Småfolk butik i Holbæk, og siden er det gået stødt fremad for Småfolk, som i dag beskæftiger 18 medarbejdere plus det løse i travle perioder. I dag består Småfolk af tre butikker og leverer varer til 22 lande. 4 gange om året kommer der en ny kollektion fra Småfolk, og vil du også gerne følge med i Småfolk nyhederne, så er det en god idé at besøge www.smafolk.dk, hvor du kan følge med, når der sker noget nyt. Hos Småfolk finder  du alt til små mennesker lige fra babyreder til børne badetøj og legetøj til ammebeskyttere.

Småfolk

Smart babyrede

Babyreder fra Småfolk er uundværlige, hvis du har en baby. I en babyrede ligger baby trygt og sikkert, så du har hænderne fri til andre gøremål uden at være nervøs for at baby triller ud over kanten eller den forhindrer træk, hvis den ligger på gulvet. Brug din babyrede både ude og hjemme så baby har et trygt sted at være, også selvom I er på farten. Babyredens madras er coatet og dermed vandafvisende, og betrækket kan nemt tages af, når babyreden trænger til at blive frisket op, så vasker du blot betrækket ved 40 grader. Se det store udvalg på www.smafolk.dk eller kig forbi en af Småfolk butikkerne.

Småfolk nyheder

De nye kollektioner fra Småfolk er altid yderst populære, og hvis du holder godt øje med Småfolk nyhederne på www.smafolk.dk, så misser du ikke en ny kollektion. De kommer løbende 4 gange om året, og på Småfolk nyhederne vises altid det sidste nye. Småfolk nyheder er nyheder for både de helt små og lidt større børn, og du kan med garanti altid finde en helt særligt favorit. Sådan er det ofte med kollektionerne fra Småfolk, de er elsket af både børnene og forældrene. Følg med på www.smafolk.dk og vær altid opdateret omkring Småfolk nyhederne, så du kan være med, så snart der er opdaterede Småfolk nyheder.