Lille Kry har et stort udvalg af savlesmæk med tryk og natbleer til din baby

Leder du efter en personlig gave til en baby, så er en håndlavet savlesmæk med tryk måske noget. Læs mere om Lille Kry og deres flotte udvalg af bl.a. savlesmække og natbleer her.

Lille Kry

Køb en savlesmæk med tryk og sæt dit eget personlige præg.

Hvis du skal bruge en personlig gave, så er en lille savlesmæk med tryk måske sagen. Så kan du skrive barnets navn eller en tekst du selv vælger på. Hos Lille Kry kan du købe håndlavede savlesmække, som ofte er lavet af rester af økologisk bomuld og derfor er et bæredygtigt valg. Der er flere spærrelag og bagsiden er lavet af vandafvisende polarfleece, så de kan klare store mængder savl fra den lille. Der er også forskellige smukke savlesmække fra pippi med print på. Det fede ved at købe savlesmæk med tryk er også, at den ikke så let bliver væk ovre i vuggestuen. På den måde kan du gøre det til barnets egen personlige savlesmæk med tryk. Der er mange flotte at vælge imellem, og udvalget er perfekt til de mindste. Læs mere på lillekry.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge i den bedste kvalitet.

Tag et bæredygtigt valg og køb natbleer hos Lille Kry

Hos Lille Kry kan du både finde webshop med de bedste bæredygtige mærker inden for børnetøj og babyudstyr samt deres egen håndlavede produktion. Der bliver også skrevet brugbare blogindlæg om ejerens egne erfaringer med forskellige produkter og mærker. Du kan bl.a. læse et blogindlæg om natbleer, hvori det beskrives hvordan du kan tage et bæredygtigt valg, når det kommer til natbleer. Mange er gået over til stofbleer allerede, og det er virkelig en meget mere bæredygtig løsning, men med natbleer kan det være lidt tricky, da nogle børn tisser ret meget om natten, og de altså skal kunne suge enormt meget. Derfor giver lillekry.dk sit bud på, hvilke mærker der er bedst, og hvordan du selv kan lave hjemmelavede løsninger til dit barns natbleer. Læs mere på siden og bliv klogere på, hvordan du tager de mest bæredygtige valg i forhold til dit barns opvækst og alt det, du skal bruge af babyudstyr og børnetøj.