Find alt lige fra flotte træterrasser til nedhængte lofter hos Østerbro Tømmerhandel ApS

Østerbro Tømmerhandel ApS har lidt af det hele. Både til indendørs i form af nedhængte lofter, samt flotte træterrasser, hvor man kan sidde og hygge langt ud på varme sommernætter.

Østerbro Tømmerhandel ApS

Nedhængte lofter med praktisk og æstetisk funktion

Er du træt af ledninger og er du fan af smarte design, der både har en praktisk og æstetisk funktion? Et nedhængt loft er en fantastisk installation, der i rigtig mange tilfælde kan bidrage positivt. Er der masser af ledninger, der løber på kryds og tværs langs loftet, sidder der små ventilatorer i loftet eller ønsker du en bedre lydisolering og akustik i rummet? I så fald er nedhængte lofter et fantastisk tiltag som du helt sikkert bør overveje. Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder du både loftplader i vidt forskellige størrelser samt bæreprofiler, der er med til at holde konstruktionen oppe. Lofterne er nemme at sætte op og ønsker du at slippe for ledningerne oppe i loftet og give det et simpelt og minimalistisk udtryk i stedet, er nedhængte lofter en fantastisk løsning. Du kan læse meget mere om lofterne samt konstruktionen ved at klikke ind på www.otbyggemarked.dk, hvor du kan tjekke udvalget af lofter ud samt de favorable priser eller besøge en af Østerbro Tømmerhandel ApS’ butikker.

Træterrasser af flotte materialer

Når solen står højt på himlen, kan det være fantastisk at have hus og have hvor man kan nyde solens varme stråler. Ønsker man et fast og flot underlag, er en træterrasse et super tiltag til boligen. På terrassen kan man få rigtig mange timer til at gå, når solen skinner og er terrassen konstrueret af flotte materialer, vil det også give et super flot udtryk. Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder du de helt rigtige materialer til din træterrasse. Sortimentet byder blandt andet på trykimprægneret træ og hårdt træ i rigtig mange forskellige træsorter og derudover finder du også værktøj, samt tilbehør til terrassen, der vil gøre opsætningen meget nemmere. Brædderne fås til super attraktive priser som de fleste kan være med på. Tjek selv udvalget af brædder til træterrasser ud på Østerbro Tømmerhandel ApS’ hjemmeside.

Se udvalget af produkter på www.otbyggemarked.dk.