Fliser i travertin, skifer og andre natursten

Køb flotte og ægte travertin fliser. Man bruger ofte betegnelserne sandsten og kalkfliser om samme type. Du finder også andre former for natursten hos Inpro A/S, som ligeledes leverer bundstykker, murafdækninger og sålbænke i bedste kvalitet. Når det kommer til eksklusive natursten, så er de nogle af de billigste. Prøv at se de forskellige typer på www.inpro.dk.

Inpro A/S

Travertin – Køb bl.a. fliser hos Inpro A/S

Du kan bladre igennem et flot onlineudvalg på www.inpro.dk, der tilbyder flere typer travertin. Med travertin har man et skønt materiale til at skabe fliser, og det er også en af de typer, som står højest på mange danske husejeres ønskeliste. Det hænger bl.a. sammen med dens komfortable karakteristika, samtidig med at man får en eksklusiv og smuk flise i topkvalitet. Den giver et varmt og blødt udtryk, som altid vil være moderne at se på. Hvis du er interesseret i travertin, så klik ind på inpro.dk. De vil gerne vejlede dig, men du har også adgang til en række nyttige informationer om fliser på hjemmesiden. Prøv f.eks. at se den informative produktvideo om travertin online.

Alt inden for natursten

Man opnår noget unikt, når man benytter natursten i stedet for keramiske fliser. Inpro A/S tilbyder alt inden for skifer og marmor. Begge typer natursten er lig med eksklusivitet. Marmor er et sandt luksusmateriale, som har haft en lang historisk betydning. Skifer er en sand komfortsten, der samtidig er en investering i din ejendom. Skyd noget værdi i huset med natursten, hvad end det er fliser, sålbænke, murafdækninger eller noget fjerde. Inpro A/S har et stort know how i natursten, både hvad angår marmor og naturskifer. Se alle produkterne online på inpro.dk.

Er du mest til travertin, skifer eller marmor? Uanset dit valg, så prøv at klikke ind på www.inpro.dk. Hos Inpro A/S tilbyder de et fantastisk udvalg inden for natursten, og du vælger selv, om du ønsker at holde dem på lager indtil brug, eller om du ønsker omgående levering.