Godt udvalg af geringssave og søjleboremaskiner til konkurrencedygtige priser

Ligegyldigt om du foretrækker at handle online eller i en fysisk butik, så er Dorch & Danola garanteret noget for dig. For både i deres webshop og i deres fysiske butik i Odense kan du finde spændende kvalitetsprodukter til fair priser. Læs med her, hvis du leder efter en søjleboremaskine eller geringssave.

Dorch & Danola

Søjleboremaskiner til ethvert behov

Med en søjleboremaskine fra Dorch & Danola får du en maskine, som ikke kun er oplagt til dig, der er professionel håndværker, men også til gør det selv-manden og –kvinden. En søjleboremaskine kan både bore i metal og træ, og resultatet er altid fremragende – især hvis du køber din model hos Dorch & Danola, der kun forhandler nogle af markedets bedste modeller fra kendte producenter. Det dygtige personale hos den fynske virksomhed kan sagtens hjælpe dig med at guide dig igennem det store udvalg af søjleboremaskiner, således at du netop finder en model, der passer til dit behov. For en søjleboremaskine er ikke bare en søjleboremaskine. Der er store individuelle forskelle på de forskellige modeller, og det er vigtigt at have godt styr på parametre som fx spindelhastighed.

Stærkt udvalg af geringssave

Gerringssave er også populære produkter hos Dorch & Danola, der siden grundlæggelsen i 1931 har haft mange forskellige navne. Dedikation, passionen og den kundeservice har dog altid været intakt, og i dag har de ikke blot en online og en fysiske butik, men også et stort showroom, et imponerende lager og et serviceværksted, hvor du fx kan få dine gerringsave repareret, hvis du skulle have behov for det. Gerringssave er funktionelle og robuste værktøjer med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Hvis du har nogle spørgsmål til gerringssave, kan du naturligvis altid henvende dig hos det hjælpsomme, venlige og kompetente personale i butikken, ligesom du også kan kontakte dem telefonisk eller over e-mail. Du finder selvfølgelig deres telefonnummer og e-mailadresse ved at klikke ind på deres hjemmeside dorchdanola.dk.