Køb en girafsliber eller trædrejebænk i høj kvalitet hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola kan du finde smukke værktøjer og udstyr til mange forskellige slags træarbejde. Hvis du fx skal bruge en trædrejebænk eller en girafsliber, så kan du finde det i butikken.

Dorch & Danola

Girafsliber

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i værktøj til professionelle og gør-det-selv-personer. Der er bl.a. mange forskellige slags slibeværktøjer i butikken, som fx en girafsliber. Dette unikke stykke værktøj kaldes også en langhalssliber, og det er fordi slibeskiven sidder for enden af et længere redskab. Den kan bruges til at slibe lofter og vægge, da du let kan komme op i højden og slibe. En girafsliber har ofte en tilsluttet støvsuger, som gør det du fjerner støvet i samme øjeblik, som du sliber. Dette er enormt praktisk, for hvis du skulle slibe et loft ned med en excentersliber ville du få støv overalt i rummet på alle overflader. Med en girafsliber kan du let udføre besværlige slibeopgaver, for med den tilsluttede støvsuger holder den sig også suget fast til væggen, hvilket giver en enorm aflastning for armene. Flere modeller i sortimentet har også indbygget LED lys, som kaster lys over dit arbejdsområde for at give de bedste arbejdsforhold. Find en god girafsliber på www.dorchdanola.dk.

God trædrejebænk

Dorch & Danola er specialist i værktøj til både professionelle og gør-det-selv-personer. De fører et stort udvalg af bl.a. træværktøj, håndværktøj, elværktøj og maskiner. Hvis du fx drømmer om at prøve kræfter med trædrejning, så kan du finde en super god trædrejebænk i butikken til en god pris. De fører mange forskellige modeller fra forskellige producenter, og du kan helt sikkert finde en, der passer til dit budget, for de har også flere prisklasser i deres store udvalg. En trædrejebænk kan bruges til at dreje figurer, skåle, redskaber, skulpturer, bordben og meget mere med. Faktisk er teknikken flere tusinde år gammel, og den bruges stadig af både snedkere og kunstnere. Trædrejning er spændende og du vil hurtigt få lært drejebænken at kende, for det er en teknik, som er let at lære og bemestre.