Køb møbelplader og akustik plader i super god kvalitet her

Merton producerer møbelplader til garderobe, bord og meget andet til erhverv. Med mange år på bagen og med professionelle medarbejdere formår Merton at skabe innovative løsninger fra forskellige træsorter. Foruden møbelplader, fremstiller de også akustik plader, som bliver solgt videre til formål for lyddæmpning i alle slags rum med højt lydniveau.

Merton

Flotte møbelplader i høj kvalitet

Er man på udkig efter elementer i form af møbelplader, kan man med fordel forudbestille online på merton.dk. Møbelpladerne bliver eksempelvis produceret til at bygge smukke garderobeskabe eller robuste reoler til erhvervslokaler, som kan holde til tung vægt. Med mange års erfaring inden for håndværk af møbelplader, kan de producere og lave efter ønske. Merton er velkendt for sine kreative og veludførte løsninger, som giver enhver indretning et flot præg. Hvis man ønsker en helt bestemt stil, kan man på merton.dk se en masse referencer af forarbejdet træ med forskellige overfladebehandlinger. De mange behandlingsmetoder kan give en ny og revolutionerende fremtoning.
Merton fabrikerer til konkurrencedygtige priser og på hjemmesiden kan man nemt bestille et tilbud.

Akustik plader

I dag er det blevet mere alment at lave akustik plader ud af råmaterialer fra for eksempel sten og glas. Selvom det udseendemæssigt kan give et flot ydre, anbefaler Merton dog akustik plader i træ. Det giver den bedste effekt til lydisolation af lokaler med højt støjniveau fra eksempelvis musikrum og koncertsale. Akustik træplader modvirker nemlig støj, så disse egner sig i den grad også til modvirkning i skoler og institutioner.
Udover at panelerne er i allerhøjeste kvalitet, er de modsat andre akustik plader 70 % mere let vægtige, hvilket gør dem nemmere at sætte op. Den enestående løsning fra merton.dk modarbejder alle lydfrekvenser ved hjælp af enestående teknologi.
Hvad end formålet, kan man få god vejledning fra de erfarne håndværkere, hertil råd og instruktion til opsætning af akustik plader fra kompetente ansatte fra Merton.