Alt i Hi-fi inkl. Tv, digital boks og musikanlæg

Harald Nyborg associeres af de fleste med god ”value for money” inden for værktøj, men sortimentet er efterhånden udvidet en del – år efter år. I dag finder man også masser af elektronik på www.harald-nyborg.dk, der er kædens samlede online webportal med mulighed for levering til hele Danmark via pakkepost eller fragtmand. Man finder fx meget inden for Tv med prisstærke mærker som Arena og LG eller en digital boks med mange funktioner, ligesom man også finder musikanlæg og andet i lyd.

Harald Nyborg

Modtag et skarpere signal med en DVB digital boks

digitalboks - Harald NyborgEn DVB boks er en digital boks, der bruges til at modtage digitalt Tv. Den kræver selvfølgelig også en Tv-pakke, der giver dig adgang til alle de spændende kanaler, som man i dag kan modtage digitalt. Med en digital boks er man i stand til at modtage et knivskarpt signal, som man kan tilslutte via HDMI til fjernsynet eller med den ældre SCART-teknologi. Harald Nyborg sælger en digital boks fra Denver, som er i stand til at optage via ekstern harddisk eller USB, i stedet for du skal ud og investere i et nyt hukommelseskort. Det er naturligvis en stor fordel, så du ikke behøver at gå glip af yndlingsklubbens kamp eller et afsnit af din favoritserie. Denne Denver digitalboks kommer med tilhørende fjernbetjening, der gør det let at betjene alle funktionerne, så du i ro og mag kan nyde førsteklasses fjernsyn. Der er en helt ny verden af spændende medier, som mange går glip af. Nøglen er en digital boks, der lukker op for interessante kanaler, så man aldrig kommer til at kede sig. Føler du ikke, at du har et Tv, som er godt nok til at formidle det krystalklare signal? Harald Nyborg har også her de helt rigtige løsninger.

Spar penge på det splinternye Tv hos Harald Nyborg

Tv - Harald NyborgTv-teknologien udvikler sig stadig, og de engang dyre fjernsyn fås i dag til langt billigere priser. Harald Nyborg sælger forskellige Tv-apparater, som kan understøtte HD eller FHD. FHD er toppen af poppen med en knivskarp opløsning, som formår at overraske, selvom man sidder tæt på ens Tv. Det er især anbefalelsesværdigt at vælge et FHD Tv, hvis man ønsker et stort fjernsyn. På harald-nyborg.dk kan du finde helt op til 65-tommers fjernsyn til priser langt under normen. De forskellige Tv’er kommer med gængse indgange som USB og HDMI. Du finder næppe billigere Tv’er end hos Harald Nyborg, og hvis du imod forventning skulle formå det, så tilbyder firmaet prisgaranti. God lyd er ligeså vigtig som et godt billede, og Harald Nyborg tilbyder også musikanlæg af en høj kvalitet.

Musikanlæg med en autentisk lydkvalitet

musikanlæg - Harald NyborgDe bedste tunes bliver endnu bedre, når de afspilles på et godt musikanlæg. Harald Nyborg har musikanlæg til brug i hjemmet, ligesom du finder transportable boomboxes, så du kan tage festen med i parken eller på stranden. Man finder fx en trolley fra Denver, der leverer god lyd og bas, og som er rigtig nem at transportere frem og tilbage. På harald-nyborg.dk kan du finde musikanlæg med smarte funktioner som fx disko lys og med features som DAB radio og Bluetooth. Du kan vælge mellem smarte designs, som fx Bluetooth højtalere, designet som en pink eller blå taske. God musik giver livet kulør, og Harald Nyborg har musikanlæg til enhver situation.

Det er tydeligt, at Harald Nyborg også er en elektronikspecialist med en lang række af prisstærke løsninger fra kvalitetsmærker inden for de forskellige kategorier. Et godt Tv gør gode film og shows bedre, og i dag koster kvalitetsfjernsyn nærmest ingenting – i hvert fald ikke hos Harald Nyborg. På www.harald-nyborg.dk finder du Tv’er med Full HD, der giver den sprødeste billedkvalitet, der også er perfekt til dem, som bruger Tv’et som gaming monitor. Digital boksen er den moderne løsning til at formidle Tv-signalet, til dem der ikke gider gå ned på billedet. Harald Nyborg tilbyder også kræs til ørene i form af prisstærke musikanlæg fra brands som Denver og Stevison.