Borde med opladning og unikke opladningsløsninger til private fra Charging.dk

Charging.dk har et bredt udvalg af opladningsløsninger til private og erhverv. Læs mere om et flot bord med opladning her.

Charging.dk

Få stærke opladningsløsninger til private på www.charging.dk

Hvis du søger efter smarte opladningsløsninger til private og erhverv, så er Charging.dk lige stedet du skal lede. De har et hav af forskellige løsninger, som måske ville kunne være noget for dig. Hvis du fx leder efter ladestationer til en café eller bar, så er der mange forskellige geniale løsninger, og det er faktisk noget som statistisk giver større omsætning til de steder, der giver kunderne mulighed for at oplade deres telefoner. Nogle erhvervskunder oplever op til 33% større omsætning efter at have installeret en ladestation. For nu om dage er det enormt vigtigt at møde sine kunders behov. Og at kunne oplade sin telefon, det er vitalt nu om dage. På www.charging.dk kan du finde forskellige opladningsløsninger til private og erhverv. Til private har de bl.a. mange forskellige gode powerbanks, som er praktiske, da de giver mulighed for opladning på farten. Læs mere om de gode opladningsløsninger til private på siden.

Få eget logo på et bord med opladning

Charging.dk har også opladningsløsninger, der egner sig godt til events, bl.a. borde med opladning. Der er forskellige smarte modeller, og du vil helt sikkert kunne finde det helt rette bord med opladning til din messestand eller dit event. Du kan selvfølgelig få eget logo på bordet, så du samtidig kan gøre reklame for din virksomhed. Til events er det altid i høj kurs at kunne få opladet sin telefon, så et bord med opladning vil være populært og få folk til at strømme til. Det er en måde også at få kunder til din messestand, og få folks opmærksomhed. Der er smarte borde, der lynhurtigt kan klappes ud og klappes sammen igen, som kun vejer 11 kg og som kan fylde nærmest ingenting. Dette bord kommer i sin egen taske, som kan bæres over skulderen, og så bliver det ikke lettere at smække en hurtig ladestation op til et event.