Find forskellige stik eller din nye iPhone oplader hos Av-Cables.dk

Køb løse stik, som kan tilsluttes ledninger på metermål hos Av-Cables.dk. Denne kategori byder på alverdens typer inkl. Composite, Jack, Microjack og andre stik. Køb også diverse strømforsyninger som fx en iPhone oplader på www.av-cables.dk.

Av-Cables.dk

Køb løse stik til stærke priser

Se udvalget af stik hos Av-Cables.dk. Nogle gange har man ikke brug for et komplet kabel, men blot et løst stik til at lodde fast til ledningen. Hos Av-Cables.dk kan du bestille alt fra antenne, DC, HDMI og DIN stik til F-connector, BNC og D-Sub stik. Klik på den ønskede type, og du vil blive introduceret til alle mulighederne i denne kategori – alt sammen fra kvalitetsmærker. På www.av-cables.dk kommer du ikke til at kigge forgæves efter løse stik.

iPhone oplader til din model på www.av-cables.dk

Apples produkter har i det seneste årti sat standarden, og mange andre mærker har blot prøvet at følge med. Alt fra introduktionen til apps og til at designe den moderne smartphone, har været i Apples hænder. Hos Av-Cables.dk kan du købe en ny iPhone oplader, hvis den gamle er mistet eller i stykker. Sortimentet byder på iPhone opladere til alle de kendte modeller som XS, X, XR, 8, 7, 6 og mange flere. Apple har til vane at udgive mange nye produkter, og Av-Cables.dk sørger altid for at opdatere deres udvalg, så du hele tiden kan finde en iPhone oplader til den nyeste model, men også modeller nogle år tilbage. Der sælges almindelige ladere, men også 4-ports ladesystemer og mange andre typer, som flytter på grænserne for at oplade ens iPhone. Tjek alle mulighederne ud, og find din nye iPhone oplader på www.av-cables.dk. Hos Av-Cables.dk er der en fordelagtig sammenhæng mellem pris og kvalitet på ledninger, elektronisk tilbehør og meget mere. Find fx en pålidelig iPhone oplader uanset model, eller tag et kig på løse stik, hvis du allerede har en ledning, men blot mangler enden. Inde på www.av-cables.dk kan du lynhurtigt shoppe alle de nødvendige kabler til lavpris fra kvalitetsbrands.