Føniks Computer kan hjælpe med ny router og netværkssikkerhed generelt

Hos Føniks Computer kan du mere end blot at købe computerudstyr inden for næsten alle kategorier. Blandt andet kan du finde smarte og letlæselige guides, som eksempelvis kan være et par gode råd om valg af router. På samme side kan du desuden også købe diverse typer smart netværksudstyr, som kan samles under betegnelsen netværkssikkerhed. Læs mere om begge dele herunder.

Føniks Computer

Køb en router til det trådløse netværk

Skal du købe ny (trådløs) router? Så finder du et par gode råd om valg af trådløs router på www.fcomputer.dk. Her kan du blandt andet læse om hvordan du vælger en router med et tilstrækkeligt kraftigt signal. Bor man i en mindre lejlighed vil man som regel kunne nøjes med et mindre kraftigt signal på ens trådløse router, end hvis man bor i en fleretagers villa. Har du en computer af ældre dato, så kan det være en fordel at købe en trådløs router som understøtter forbindelse med ældre typer netværkskort. Ligeledes kan det i visse tilfælde være fordelagtigt at vælge en Linksys router, hvis der sidder et Linksys netværkskort i ens computer, da det hænder at disse ”snakker ekstra nemt sammen” så at sige. Klikker du ind i guiden på hjemmesiden, så kan du læse meget mere om valg af trådløs router / router.

Det er desværre væsentligt at tænke på netværkssikkerhed

Der kan desværre være brug for at investere i diverse typer netværkssikkerhed, hvis man vil sikre ens netværk imod ubudne gæster. Heldigvis så er det gjort ganske let, hvis man klikker ind i kategorier som ”netværkssikkerhed” hos Føniks Computer og lignende. Her er der nemlig samlet en række forskellige typer tilbehør til netværkssikkerhed, så som VPN, Firewall, diverse typer internet security og lignende. Det kan være lidt en jungle at finde ud af præcist hvilken type netværkssikkerhed man skal investere i. Heldigvis sidder kundeservice klar til at besvare alle dine spørgsmål efter bedste evne.