Frandsen Lighting og Design By Us lamper er begge populære valg

Holder du af lamper med smukke detaljer og funktionelle design? Så vil Frandsen Lighting og Design By Us Lamper begge være mærker som du bør tage et kig på, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan du lige nu gøre på www.designerlys.dk, hvor de udgør en væsentlig del af det store og velassorterede udvalg af belysning til hjemmet. I artiklen kan du læse mere om begge mærker, og måske finde ud af om det er dem du har manglet i din bolig.

Designerlys

Frandsen Lighting kvalitetslamper hos Designerlys.dk

Når det kommer til belysning med massevis af smukke detaljer samt et flot overordnet design, så er det svært at komme uden om Frandsen Lighting. Det er der heldigvis heller ikke så meget grund til, da Frandsen Lighting både er kvalitetsbelysning, og samtidigt har et bredt og inspirerende katalog med lamper at byde ind med. Er I ved at indrette jeres bolig med belysning, eller bare trætte af at kigge på jeres gamle lamper, så vil Frandsen Lighting være det helt rigtige sted at starte med at kigge efter nye. Det kan du eventuelt gøre på Designerlys.dk, hvor mærket udgør en del af det spændende katalog.

Design By Us lamper – funktionelt design og et æstetisk udtryk

Design By Us lamper er belysning som kombinerer funktionelle design med et smukt æstetisk udtryk. Her er der hverken sparet på fine detaljer eller et godt helhedsindtryk. Design By Us lamper vil være rigtig lette at inkludere i mange typer indretning, da de har et tidløst design, som passer ind mange steder. Samtidigt giver Design By Us lamper et smukt lys, som giver liv i rummet.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Design By Us lamper og Frandsen Lighting, så er www.designerlys.dk det perfekte sted at gøre det.