iPad 12 Pro oplader og Bluetooth DAB+ radio – Mere info her

Lige nu på www.av-cables.dk finder du tusindvis af kategorier, der er spækket til randen med kvalitets elektronik. Mangler du en DAB+ radio med Bluetooth, en iPhone 12 Pro oplader eller måske noget tredje samt fjerde? Av-Cables.dk hjælper dig gerne med at finde det rette.

Av-Cables.dk

DAB+ radio med Bluetooth tilbydes lidt billigere på www.av-cables.dk

langt bedre lydkvalitet med en DAB+ radio. Hos Av-Cables.dk finder du modeller med Bluetooth funktion. Sammenlignet med det typiske AM eller FM signal, så får man renere og sprødere lyd, da man ikke opfanger et analogt signal, men derimod et digitalt signal. Den store forskel gør det i dag muligt at lytte til radio i en kvalitet, man forbinder med MP3 filer og lignende. Se udvalget af DAB+ radioer med Bluetooth på www.av-cables.dk, der også sælger kombinerede modeller, som kan benyttes til AM/FM radio. De kommer med indbyggede højttalere i høj kvalitet, så du kan lytte til morgenradioen sammen med resten af familien. Køb en lækker DAB+ radio i et stilfuldt design via få klik på www.av-cables.dk. Der sælges modeller i sort, hvid og mange andre farver. Du finder modeller i den billige ende, men også high-end udgaver som den anerkendte Soundmaster, som er et retro musikcenter, der også kan benyttes med DAB-teknologien. Få mest for pengene ved at købe en Bluetooth DAB+ radio hos Av-Cables.dk, der samtidig giver dig dag-til-dag levering!

iPhone 12 Pro oplader – Brug for en ny strømforsyning?

En iPhone 12 Pro oplader kan være flere ting. Det kan f.eks. være en trådløs Qi oplader, som ikke kræver ledningstilslutning. Det kan være en 12V lader til bilen. Hos Av-Cables.dk finder du selvfølgelig også den klassiske 230V iPhone 12 Pro oplader, der leveres fra den ene dag til den anden, når der er tale om varer på lager. Køb en oplader til din iPhone 12 Pro billigt – langt billigere end ved konkurrenterne! Det er kvalitet, du finder i kategorien med iPhone 12 Pro opladere, men det er samtidig ekstra billige produkter. Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti på udvalget af iPhone 12 Pro opladere til 12V, 230V og med trådløs Qi teknologi. Prisgarantien er ikke noget, som eksklusivt tilbydes i denne kategori, men den tilbydes også på resten af e-platformen!

Køb en DAB+ radio med Bluetooth og iPhone 12 Pro oplader billigere hos Av-Cables.dk.