Denis Jacobsen og hans rolle i Solix Group

Støtte til forskellige ting, der udvikler dig både personligt, akademisk og i en gruppe, er uden tvivl en god mulighed. Har du, din klasse eller din gruppe, brug for økonomisk støtte til et projekt, så vil Denis Jacobsen være den helt rigtige mand. Hos www.180grader.dk kan du lære mere om hvordan han oprettede en fond, der hjælper folk. Han er administrerende direktør for Solix Group, der er et investeringsselskab, der mest investerer i Nordeuropa, og specifikt Danmark og Sverige.

Denis Jacobsen

Denis Jacobsen oprettede en velgørende fond i år 2016

Denis Jacobsen oprettede en fond i 2016, da han ønsker at hjælpe folk, der har problemer med at opnå deres mål, grundet økonomi. Det er blandt andet udenlandsstudier, veteraner og andre grupper, Denis Jacobsen har sat som mål at hjælpe. Han håber på at få flere ansøgere til fonden, da han mener der er mange mennesker, der kan have brug for den støtte. Denis Jacobsen håber også at udvikle børn og unge fra mindre bemidlede kår. For alle der søger, er der selvfølgelig nogle krav der skal overholdes, for at Denis Jacobsen kan overveje den enkelte ansøger. For unges studier i udlandet, er der blandt andet et krav om, at studiet ikke skal findes lignende i Danmark. Det er vigtigt for Denis Jacobsen at der sættes fokus på, både personlig og akademisk udvikling. Det er også derfor, at der er et krav om at den enkelte ansøger, har ekstraordinære akademiske mål, samt høje forventninger til egen læring og udvikling. For dem der værdsætter hårdt arbejde og sætter strenge personlige mål, som de gerne vil opnå, men ikke har mulighed for grundet mangel på midler, vil Denis Jacobsens fond være løsningen. Med dette, vil fonden fra Denis Viet Jacobsen kunne hjælpe dem, der arbejder hårdt og sætter personlige mål. Denis Jacobsen støtter dog ikke kun udenlandsstudier. Der er også hjælp at hente for veteraner, der har været psykisk og fysisk såret. Denis Jacobsen er klar over, at der er nogle veteraner, der har brug for den ekstra støtte, der gør det muligt for dem, igen at blive en del af civilsamfundet. Derfor har han blandt andet støttet Veteran in Motion, der har haft en ekspedition til Grønland, hvor de skulle igennem den barske natur. Denis Jacobsen håber at støtte folk som dem, og andre der har brug for støtte, som grupper eller enkeltpersoner, og med Denis Viet Jacobsen fonden, er der mulighed for flere at få hjælp.

Solix Group hjælper nordeuropæiske virksomheder med kapital

Denis Jacobsen er administrerende direktør for Solix Group, der er et investeringsfirma, der specielt sætter fokus på virksomheder i Nordeuropa, helst i Danmark eller Sverige. Solix Group investerer typisk i selskaber, der har en omsætning fra kr. 500.000.000 og opefter. Solix Group er langsigtede når det kommer til investeringer, og Solix Group er derfor på udkig efter investeringsmuligheder, hvor der kan samarbejdes tæt med ledelsen igennem længere tid. De ønsker at igangsætte og fuldføre initiativer af forskellige karakter, så selskabernes markedspositioner, produkter og produktionsapparat såvel som organisation styrkes. Det er vigtigt for Solix Group at kunne være en del af udviklingen, og de vælger derfor også at tilføre de enkelte selskaber kapital og ressourcer, der gør de kan indfri deres ambitioner. Med deres filosofi om at sætte integritet, tillid og pålidelighed først, har de basis for et godt samarbejde. Det er også derfor, Solix Group kun vælger at investere i brancher, såvel som markeder, som de fuldt ud forstår. De har både tålmodighed, ambition og motivation, til at udvikle deres gruppeselskaber til markedsleder, og skabe værdi på lang sigt, for alle deres interessenter. Det er her Solix Group, har det helt rigtige at tilbyde, da de ikke kun sætter fokus på enkelte selskaber, men alle dem de er en del af.