Få hjælp til at brande dit firma på nye måder hos MarkON

Står du og søger efter et firma, der kan sætte navn på firmatøj, firmagaver eller anden form for merchandise? Så er MarkOn uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos dem får du nemlig mere end bare varer langet overdisken. Så kig ind forbi deres hjemmeside, markon.as, og se hvordan dit firma kan brandes på nye måder.

Find de rigtige firmagaver til dine medarbejdere

Det er enormt vigtigt at have en god stemning i ens firma, så alle, både ansatte og kunder, føler sig værdsat og behandlet ordenligt. En måde at holde stemning oppe, er ved at give forskelle former for firmagaver til medarbejderne og kunderne. Firmagaver kan være mange forskellige ting og komme i alle tænkelige former og faconer, der selvfølgelig skal passe efter den givne lejlighed og målgruppe. Nogle gange kan det være en lækker vinkurv og andre gange kan man det, hvis gaven skal være ekstra stor, være et elektronisk produkt, såsom f.eks. en lækker Bluetooh-højtaler. Hos MarkOn har de specialiseret sig i firmagaver og deres udvalg spænder fra de mindre til de helt store firmagaver. Så skal der uddeles gaver til alle ansatte og de bedste kunder, eller er der én som lige fortjener det ekstra, så kan du med sikkerhed finde de bedste firmagaver hos dem. Så tag og kig ind på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere.

Design firmaløbetøj der er perfekt til fælles udendørsaktiviteter

Skal dit firma ud og lave fælles udendørsaktiviteter, såsom firmaløb, så er der ikke noget, som bringer holdet tættere sammen, end ved at have ens løbetøj. Hos MarkOn kan du bl.a. bestille lækkert løbetøj til DHL stafet, hvor du nemt og let kan designe firma løbetøjet. Der er mange muligheder, når man skal designe løbetøj til DHL stafet, og hos MarkOn har de en hel speciel måde at gøre det på. De indfarver nemlig metervaren med det valgte design, som så så sys ind i løbetøjet. Med et sådan sublimationstryk er der ingen begrænsninger i forhold til farvevalg eller placering af logoet på løbetøjet. På denne måde, kan du være helt sikker på, at dit firma løbetøj til DHL stafet, kommer til at se ud lige præcis som du ønsker det. Med MarkOn løbetøj til DHL stafet er dermed en rigtig god måde, at sikre at man bliver synlig ved stafetten.