Frokostordning i høj kvalitet med gastronomi fra hele Jorden

Det er hurtigt at tilmelde sig frokostordning på frokostplus.dk, hvis man er en virksomhed i Århus, der ønsker at opleve deres service i topklasse. Firmafrokost er ikke noget, de er nye til. De har over 10 års erfaring med frokost i denne by, og de leverer nu også til andre østjyske byer som Randers, Hinnerup, Malling og Skanderborg.

Frokost+

Søger du efter en firmafrokost med sunde retter?

Hvorfor bør man vælge firmafrokost? Der er rigtig gode grunde til, at alle firmaer bør tænke over dette. Fordi med firmafrokost slipper man ikke blot for besværet ved at tilberede en madpakke eller anskaffe sig færdiglavet mad i pausen. Når man vælger firmafrokost hos Frokost+, får man også sund mad – sandsynligvis sundere end det, man ellers ville have spist. Myten, med at sundhed og smag ikke er forenelige, er for længst ”busted”. Et godt eksempel er Frokost+, der ikke er sky for at gå all-in på grøntsagerne. Friske råvarer fra årstiden smager bare lækkert. Og så er de også særligt dygtige til at variere, så man har noget nyt at glæde sig til hver eneste dag. Derfor er der ingen tvivl om, at firmafrokost hos dem er en fantastisk mulighed, der bør overvejes.

Godt tilbud på en frokostordning i Århus hos frokostplus.dk

Deres hjemmeside giver dig den nødvendige viden omkring frokostordningen i Århus, hvor der også køres ud til forstæder. Århus C byder klart nok på mange virksomheder, men der er pladsmangel, og en del af firmaerne er flyttet ud til forstæder som Tilst, Egå og Viby J. Derfor kører de selvfølgelig også ud til disse dele af Århus for at bringe glæde til de erhverv, der befinder sig der. Bestil frokostordning til en fin kuvertpris, hvor alle kan være med. Se eksempler på ugentlige menuer, og læs om smørrebrød, sandwich og andre ting, der kan bestilles til. Hos Frokost+ sørger de for det hele, og mere til. De ved, hvordan man også imponerer i hverdagen, med en frokostordning, der ikke er til at modstå.