Frugtlevering og gavekurve til kunder samt tørrede frugtsnacks

Frugtlevering er en let måde for virksomheder at få leveret frugt lige til døren. Mange leverandører tilbyder desuden yderligere services fx levering af gavekurve til kunder og tørrede frugtsnacks, hvilket gør det utroligt let for virksomheder at klare behovet for firmagaver og mellemmåltider til medarbejdere hos én og samme leverandør.

Frugt.dk

Frugtlevering – medarbejdernes mellemmåltider lige til døren

Rigtig mange virksomheder vil gerne gøre lidt ekstra for deres medarbejdere – det kunne fx være en frugtordning. Med frugtlevering er dette faktisk også et medarbejdergode, der ikke kræver en stor indsats af virksomheden. Hvis man køber en ordning med frugtlevering leveres det nemlig lige til døren og hos mange leverandører som fx Frugt.dk er det muligt at tilføje yderligere bestillinger til sin normale frugtlevering. Samtidig er det et gode, som mange medarbejdere sætter pris på, da frugt er et sundt mellemmåltid, der er lige til at gå til.

Frugtordning kan også indeholde gavekurve til kunder

Det er ikke usædvanligt at der i virksomheder er behov for gavekurve til kunder i forbindelse med fx receptioner. Derfor er det for virksomheder oplagt at vælge en leverandør af frugt, som samtidig også kan levere gavekurve til kunder. Dette er fx muligt på frugt.dk. Det er en tidsbesparende og let løsning sammenlignet med selv at gå i en fysisk butik og bestille kurven. Desuden er det også dejlig overskueligt at bestille gavekurve til kunder foran skærmen fra kontoret.

Tørrede frugtsnacks giver ekstra variation til frugtordningen

Hvis man som virksomhed allerede har en frugtordning, bør man helt sikkert overveje om man kan give den et ekstra, lækkert tilskud ved hjælp af tørrede frugtsnacks. Tørrede frugtsnacks er nemlig en god smagsoplevelse og et rigtig fint supplement til den friske frugt, da medarbejderne kan have denne snack stående på skrivebordet hele dagen – tørrede frugtsnacks er kort sagt en snack, der er utrolig let og hurtig at gå til hele dagen. Langt de fleste leverandører af frugt tilbyder også tørrede frugtsnacks, hvilket gør det let at få tilføjet denne snack til sin frugtordning.