GloVac handsker, kurvevogne og meget mere hos Tinsø

Bestil GloVac handsker, kurvevogne og meget andet i rengøringsartikler, vaskeriudstyr m.m. online. Klik ind forbi Tinsø for at se det store og velassorterede sortiment.

Tinsø

GloVac handsker er populære af mange grunde

Hudlidelser forekommer hyppigt i det danske erhvervsliv, og det er ofte pga. handsker, der ikke sidder tæt nok til. Dette kan føre til eksem og allergi, hvilket hæmmer arbejdskraften, fører til en masse irritation blandt de arbejdende og en masse erstatningssager. Alt i alt vil man gerne undgå hudlidelser i erhvervslivet, og derfor bør man tage et kig på GloVac handsker. Det er let at skifte handsker med deres system, og GloVac handsker er med til at reducere prævalensen af hudgener. Det er også den miljøvenlige løsning, så det er bare med at klikke ind forbi Tinsø for at se udvalget. Du kan også se en Youtube video med GloVac handsker, når du klikker ind på tinso.dk, der giver lidt flere detaljer. Hvis du har yderligere spørgsmål, er det selvfølgelig en mulighed at tage kontakt til Tinsø.

Leder du efter solide kurvevogne?

Bestil de uundværlige kurvevogne hos Tinsø. Det skal selvfølgelig være nemt at flytte rundt på tøj m.m., og der sælges kurvevogne i flere størrelser og former, så du kan bestille den rette opbevaring til dit formål. Du finder modeller, der kan klappes sammen, typer med låg osv. Alt i alt er der kurvevogne til de fleste behov på www.tinso.dk. Firmaet her er førende i vaskeribranchen, og de har betjent kunder i forskellige sektorer igennem 12 år. Det er den tætte dialog med kunderne, der gør, at udvalget matcher efterspørgslen. Klik ind, og bestil alt fra rengøringsartikler til hoteludstyr online.

De kendte GloVac handsker kan bestilles hos Tinsø, og du kan selvfølgelig hente flere informationer om dem online. Der er også en del typer af kurvevogne til salg online – find den rette type på tinso.dk. Hvad end du har brug for af vaskeritilbehør eller affaldshåndtering, så ligger denne side inde med et solidt udvalg.