Handy Transportvogne A/S forhandler smarte ladvogne samt udstyr til hospital

Handy Transportvogne A/S sælger mange forskellige smarte transportvogne og inventar. Læs bl.a. om udstyr til hospitaler og om ladvogne her.

Handy Transportvogne A/S

Udstyr til hospital

Handy Transportvogne A/S har alt i vogne, hjul, reoler og inventar til virksomheder og industri. Der er bl.a. et godt udvalg af udstyr til hospital i bedste kvalitet på siden. De har et bredt udvalg af rustfri borde på hjul og med håndtag, som let kan flyttes og installeres i stuerne til mad, kateter, eller til værktøj og redskaber til operationer eller under sygeplejerskernes arbejde. Der er også afskærmning, affaldsstativer, rullecontainere, skamler, løbehjul, dropstativer, bækkenstativer, stole med hjul og meget mere. De har i mange år lavet udstyr til hospitaler i bedste kvalitet og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge i butikken. Der er mange forskellige kvalitetsprodukter i gode rustfri materialer. Det laver endda kundetilpassede løsninger til rigtig gode priser, og det giver jeg mulighed for at finde de helt rigtige løsninger til netop jeres klinik eller hospital. Læs mere om det store udvalg af udstyr til hospitaler på handy.dk.

Ladvogne til ethvert behov

Hos Handy Transportvogne A/S kan ud også finde forskellige slags transportvogne til gode priser og i solid kvalitet til industrielt brug. De har bl.a. forskellige ladvogne til salg, som er lavet med en ramme af stål og med en bund af krydsfiner, som kan transportere enormt mange kilo, da hjulene er ægte dæk med luft og slanger. De giver en blød og sikker transport, som kan klar mange kilo, men som kan køre henover meget ujævn grund. Så hvis du er tømrer og skal køre med brædder på byggepladsen eller gipsplader, hvis du er kunstner og skal transportere tunge skulpturer eller har et eller andet form for værksted, hvor der skal flyttes sandsække, gipsposer, værktøj, metalstænger, brædder eller noget helt andet, så er deres ladvogne en super løsning. Tjek de gode ladvogne ud på deres hjemmeside og find lige præcis den størrelse, du skal bruge.