Her forhandles bl.a. nøglebrikker og smarte løsninger til kantinebetaling

Skal institutionen eller virksomheden indkøbe nye nøglebrikker og vil du være sikker på en god pris, kan et kig hos ID Company anbefales. Her kan du finde adskillige løsninger indenfor kantinebetaling, kortlæsere og meget mere. Besøg webshoppen og tag et kig på dine muligheder.

ID Company

Smarte og praktiske nøglebrikker

ID Company er om nogen kendt for kvalitet, hvilket deres nøglebrikker er et tydeligt bevis på. Uanset hvilken type nøglebrik du skal bruge, er der god chance for at finde den her. Skal du have udskiftet dine nøglebrikker så kan dette også lade sig gøre. Er du i den forbindelse i tvivl om hvilken slags chip dine nøglebrikker bruger, tilbyder de endda at undersøge dem helt uden beregning. Derudover kan du få dem lasergraveret for en fair pris og udvalget bliver naturligvis ofte opdateret med nye produkter. Lyder det som noget for dig så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på alle dine muligheder. Kunne du tænke dig at høre mere om udvalget eller har du spørgsmål i forhold til deres nøglebrikker, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte dem direkte.

Smarte løsninger til kantinebetaling

Er du ude efter en smart løsning til kantinebetaling så er IDC Kantinesystem et oplagt valg, da det er et af markedets mest moderne systemer til kantinebetaling i dag. Med dette system til kantinebetaling er betjening og selvbetjening understøttet i samme løsning og betalingsformer inkluderer kort, ID-kort og via løn. Kantinebetaling systemet er naturligvis netværksbaseret, hvilket betyder at virksomhedens eller institutionens HR-system og medarbejderkort er integrerede. Dette er blot nogle af de fordele du kan forvente hos ID Company, så snyd ikke dig selv for et kig på dine muligheder. Har du spørgsmål vedrørende kantinebetaling eller vil du høre mere om deres andre produkter, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.