Hos ROYKON finder du rørholder og plast fittings

Det er meget vigtigt at alle dine maskiner er vedligeholdte, og hvis du skal til at skifte ventiler eller fittings, så har www.roykon.dk alt du skal bruge. I deres sortiment kan du blandt andet finde plast fittings og rørholder, som ikke kan undværes på industrielle maskiner.

ROYKON

Anskaf aluminium dobbelt- eller enkelttype rørholder

Det er altid ideelt, at du har den rette løsning til dine rør. Hos ROYKON har de et stort udvalg af forskellige typer industrielle rørholdere, så du har mulighed, for at finde den du mangler. Du kan derfor også finde en rørholder i høj kvalitet. De kommer i forskellige materialer, blandt andet rustfrit stål, aluminium og zink. Du kan finde en rørholder til enkelttyper og dobbelttyper. Det vil sige du har mulighed for at have en rørholder til to parallelle rør, eller et enkelt rør. De har dem også i forskellige størrelser, så du kan få rørholder til jernrør, eller til de store ventilationsrør. Mangler du en rørholder, uanset størrelse og type, kan du være sikker på at ROYKON har det du søger efter.

Vælg plast fittings i PVDF plast

Har du behov for plast fittings til industrielle løsninger på virksomheden, så skal du være sikker på, at det kommer i en ordentlig kvalitet. Det sikrer nemlig længere holdbarhed. Derfor bør du også besøge ROYKON, hvis du ønsker at have plast fittings i god kvalitet. Deres plast fittings er i PA-plast, PVDF-plast og PP-plast. Alle typer er stabile plasttyper, der har egenskaber til specifikke formål. Du bør derfor også være sikker på, hvad du forventer af plast fittings, så du er sikker på at du får det du søger. De har dem i flere størrelser, og med forskellige gevind og muligheder for flere tilslutninger. Du kan derfor finde plast fittings, som kan sættes i forskellige systemer. Har du brug for rådgivning, så kan www.roykon.dk vejlede dig til de rette plast fittings.