ID kort printer og nøglebrikker online hos ID Company

Har du brug for et moderne system i din virksomhed, som kan lette hverdagen for dine medarbejdere, så er ID Company de rette at kontakte. Besøg dem her www.idcompany.dk og læs mere om en smart løsning med ID kort printer og nøglebrikker, som kan skabe en mere effektiv arbejdsdag.

ID Company

Oplev en smart løsning med ID kort printer

ID Company er en professionel virksomhed, som har specialiseret sig i at designe fleksible ID-løsninger til erhvervslivet. De har stor erfaring med at etablere for eksempel de praktiske systemer med medarbejderkort, der giver adgang til printere, kantinebetaling og parkering. Med deres løsninger kan du for eksempel gøre det nemt for dine medarbejdere at registrere deres printkonto ved at anvende en ID kort printer. Hos ID Company finder du blandt andet en ID kort printer fra Fargo, som kan printe i farver. Den fungerer med Windows (forskellige udgaver) og med Apple Mac driver. Det er en lille effektiv ID kort printer, der kan stå på kontoret uden at forstyrre. Klik ind her www.idcompany.dk og få en smart løsning med en ID kort printer.

Nøglebrikker – læs mere online

Har du brug for at etablere et nyt nøglesystem, så har ID Company gode erfaringer med at hjælpe firmaer med at indføre nøglebrikker. Nøglebrikker er et smart alternativ til de traditionelle nøgler, da de er meget mere end bare nøgler. De har en indbygget chip, som giver dig mulighed for at registrere hvem der går ind i bygningen og hvornår på dagen det sker. Det kan dermed øge sikkerheden og give dig et dækkende billede af aktiviteten i din bygning. Klik ind her www.idcompany.dk og læs mere om deres gode tilbud på nøglebrikker med lasergravering.

Få en smart løsning med en ID kort printer og nøglebrikker. Kontakt ID Company online her www.idcompany.dk og få mere information om deres professionelle produkter.