Konsulent i SAP og S/4HANA præsentation

Hvis man er på udkig efter en hjemmeside, der kan hjælpe med at få styr på alt inden for IT-systemer, sikkerhed med persondata samt meget andet, er 2BM det rette sted for dig. Herinde tilbyder de flere forskellige IT-løsninger, hvor du blandt andet kan få hjælp til SAP og få en S/4HANA præsentation. Få mere information på www.2bm.dk.

2BM

2BM er førende i SAP rådgivning

Det kan til tider være en udfordring, at finde ud af, hvordan man får mest muligt ud af sine SAP-systemer og hvordan det helt præcist fungerer. Hos 2BM har de god erfaring på området og kan derfor også hjælpe dig og din virksomhed godt på vej. SAP er på stor forkant med den teknologiske udvikling og kan derfor i dag tilbyde sine kunder en teknisk avanceret platform, der kan holde styr på forskellige data og tackle digitale og øvrige udfordringer, der vil komme. SAP er derfor også en god løsning til de fleste større virksomheder, og gør det muligt at effektivisere, systematisere og forbedre din virksomheds processer. Derudover tilbydes der hos 2BM også en række andre programmer, der er designet til SAP. Læs mere på www.2bm.dk.

S/4HANA præsentation – Landets bedste service

I forbindelse med at SAP ERP-teknologier, skifter platform til S/4HANA, er det en god ide som virksomhed at sætte sig ind i, hvordan det nye system kommer til at fungere. S/4HANA migreringen sker på baggrund af en nødvendig udvikling mod digitalisering og et industri 4.0 samfund. Hos 2BM kan du få god information og du kan også få en S/4HANA præsentation, hvor du vil få viden om, hvordan det fungerer. Her vil du blandt andet blive sat ind i, hvad det faktisk handler om, fremtidens ERP system samt meget andet. Dette giver dig og din virksomhed mulighed for at sætte jer helt ind i, hvordan det vil komme til at fungere og også få et indblik på mange af fordelene ved migrering til S/4HANA. Læs mere og tilmeld dig en S/4HANA præsentation på www.2bm.dk.