Kontorservice hos Edelmann Kontorservice – førsteklasses telefonpasning

Hos Edelmann Kontorservice er de specialister i alt inden for telefonpasning og kontorservice. Edelmann Kontorservice sørger for at passe din telefon og håndtere dine kunder og samarbejdspartnere kvalificeret og professionelt. Edelmann Kontorservice har mange års erfaring og har siden deres opstart hjulpet adskillige virksomheder inden for forskellige brancher, med succesfuld telefonpasning.

Edelmann Kontorservice

Kontorservice med fleksibilitet

Edelmann Kontorservice tilbyder mange forskellige ydelser inden for kontorservice og telefonpasning. Inde på www.edelmann-kontorservice.dk kan du se et overblik over alle de forskellige serviceydelser, de har inden for kontorservice. Det gælder blandt andet løsninger som televagt, receptionist, sekretær eller kalenderbooking. Kontorservice er en smart ydelse, da du hverken skal ud at investere i nyt personale eller bruge tid på oplæring. I stedet kan du lade Edelmann Kontorservice tage over, uden at du skal bruge alverdens ressourcer på rekruttering og involvering. De sørger for at sætte sig ind i din virksomhed, så de kvalificeret kan besvare telefonen og henvendelser fra kunder, som sad de i din reception. Som en virksomhed, der tilbyder kontorservice, er Edelmann Kontorservice specialiseret i teknisk avancerede løsninger, der gør dem til en attraktiv udbyder af telefonservice.

Hjælp til telefonservice? Så kontakt edelmann-kontorservice.dk!

Telefonpasning er en god løsning, hvis du i perioder har brug for ekstra hænder til at varetage opkald i firmaet fra kunder og samarbejdspartnere. Uanset om dit behov for telefonpasning er inden for et bestemt tidsrum, eller på bestemte dage, så sørger Edelmann Kontorservice for at udarbejde en skræddersyet løsning, der passer til dig. Alle opkald besvares af deres telefonvagter, som naturligvis besvarer opkaldet i dit firmanavn. Telefonpasning er også ideelt, hvis der er ekstra pres på jeres kundeservice. Her kan du let få virksomhedens hovednummer tilkoblet, så Edelmanns Kontorservice kan besvare dine opkald, så snart belastningen bliver for stor. Inde på www.edelmann-kontorservice.dk har du mulighed for at læse mere om de mange ydelser, de tilbyder. Har du brug for en akut telefonpasning, er det også muligt at booke en telefonpasser med det samme via sitet – hurtigt og nemt.