Ønsker du at blive bedre til at tale og skrive engelsk så kig nærmere på GlobalDenmark

GlobalDenmark er den helt rette virksomhed for dig, der ønsker at optimere din kulturforståelse og sprogforståelse. Med deres over 35 års erfaring giver de dig kompetencer til at kommunikere på bedst mulig vis i en international sammenhæng. Igennem forskellige foredrag og åbne kurser på engelsk giver de dig nogle forskellige redskaber til at styrke din kommunikation over grænser. Besøg dem på www.global-denmark.dk.

GlobalDenmark

 

Kulturforståelse

At kommunikere effektivt og præcist på tværs af sproglige og kulturelle forskelle er en helt central del af international forhandling. GlobalDenmark fokuserer netop på denne kulturforståelse, og derfor tilbyder de åbne kurser i kommunikation over grænser. For dem er kulturforståelse, når grænsen mellem ”os” og ”dem” krydses – hvilket er lige præcis dét, som de giver nogle redskaber til at kunne gøre. Eksempelvis har de et træningsforløb i global mødeteknik, der har til formål at lære forskellige kulturer at skabe mere effektive møder. Kulturforståelse er fundamentet i det koncept, som de kalder for GlobalCompetence. Har du lyst til at læse endnu mere om kulturforståelse, kan du gøre det på deres hjemmeside www.global-denmark.dk.

 

Åbne kurser på engelsk

Ønsker du at blive bedre til at tale og skrive engelsk, skabe bedre forhandlingsresultater og at skabe professionelle relationer på tværs af kulturer? Så bør du helt sikkert undersøge udvalget af åbne kurser på engelsk hos GlobalDenmark. De tilbyder nemlig en bred vifte af forskellige åbne kurser på engelsk, som alle har til formål at styrke dine færdigheder. Du får kompetencer til at styrke dit engelsk, redegøre for dine forhandlingsresultater, forstå din modpart samt skabe resultater der holder for blot at nævne nogle få. Det er forskelligt, om deres åbne kurser på engelsk varer en enkelt eller flere dage, så du kan helt sikkert finde et kursus, der matcher dine behov. Lyder åbne kurser på engelsk spændende og som noget du kunne have lyst til at deltage i, bør du helt sikkert kigge nærmere på deres hjemmeside www.global-denmark.dk.