PrivatRevision yder køberrådgivning til forældrekøb og familieoverdragelse

Det er altid vigtigt at du har den bedste støtte, når det gælder køb og salg af ejendomme. Der er meget i forhold til skat og andet, du måske ikke har sat dig ind i. Det her PrivatRevision gjort for dig, så du kan få køberrådgivning til forældrekøb samt rådgivning angående familieoverdragelse.

PrivatRevision

Vær sikret den bedste rådgivning til familieoverdragelse

Skal I videregive en ejendom til børnene, så er der nogle regler og love, som gør sig gældende. Det kan måske være svært at finde hoved og hale i, men PrivatRevision kan hjælpe. Familieoverdragelse er noget de har helt styr på, og de kan derfor være behjælpelige for jer. Er jeres ejendom ikke blevet vurderet af en ejendomsmægler eller sagkyndig, så gælder 15 % reglen. Det er en regel, der betyder at familieoverdragelsen skal foregå med + eller – 15 % af den senest kendte offentlige vurdering af ejendommen. Tager du et kig på deres side, kan du læse om særlige omstændigheder, i blandt meget andet. Du kan også tage ind forbi privatrevision.dk, og finde kontaktoplysninger, så du hurtigere kan få hjælp i forhold til familieoverdragelse.

Få den bedste køberrådgivning til forældrekøb

Det er dog langtfra det eneste de kan tilbyde dig. PrivatRevision kan også give køberrådgivning til forældrekøb, og andre ejendomskøb. De tilbyder deres køberrådgivning til forældrekøb, i processer de selv er en del af, eller som en ekstern og uvildig part. De har fuld forståelse for regler og love, og kan derfor sørge for, at du undgår faldgruber som køber. Ved at anvende dem til køberrådgivning ved ejendomme, har du vejledning angående finansiering. De kan også præsentere din case for dit nuværende pengeinstitut. Foruden køberrådgivning kan de også assistere ved rådgivning om lejerforhold. Det er uanset om det er udlejning af bolig til private, eller udlejning til erhverv. Tag et kig på privatrevision.dk og lær mere om køberrådgivning til forældrekøb, eller find kontaktoplysninger.