Risma Systems har stor erfaring med immaterielle rettigheder og tilbyder bl.a. en antikorruption compliance løsning

Risma Systems er eksperter i immaterielle rettigheder og complianceløsninger til virksomheder. Du kan bl.a. læse om deres antikorruption compliance løsning her.

Risma Systems

Hold styr på jeres immaterielle rettigheder

Risma Systems har udviklet en super smart GRC-platform til virksomheder, som samler alle governance-, risk-, og compliance-løsninger i et brugervenligt system, som gør det let for virksomheder at overholde den hurtigt udviklende datalovgivning. Mange virksomheder har ikke styr på deres immaterielle rettigheder. Det handler om at holde styr på forretningshemmeligheder og patenter. Der er mange forskellige immaterielle rettigheder at holde styr på for moderne virksomheder, og med hjælp fra den smarte GRC-platform kan i koble IP til jeres egne produkter og servicer. Deres IP-løsning gør det langt lettere for jer, og effektiviserer jeres virksomhed, da alt er samlet i et system. På den måde er der kun et system at holde styr på, og det gør den perfekt til at arbejde med immaterielle rettigheder og virksomhedskritisk information. Hvis i registrerer jeres immaterielle rettigheder i jeres udviklingsprocesser kan i få et overblik, som gør det let for jer at holde styr på jeres IP-anvendelse.

Antikorruption compliance løsning

Risma Systems har også en smart antikorruption compliance løsning. Antikorruption og –bestikkelse betegnes ofte under forkortelsen ABC i fagsprog, og det er noget som alle virksomheder i dag skal forholde sig til, da så meget data findes online. Det kræver meget af virksomheder i forhold til digital sikkerhed, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Men med en samlet antikorruption compliance løsning kan i hurtigt få et overblik over jeres styrker og svagheder på ABC området, og kan insamle, analyse og rapportere data, så i kan opdage, forebygge og afskrække korrupt adfærd. Denne smarte antikorruption compliance løsning er udviklet i samarbejde med partnere med stor ABC viden, og inkluderer alle relevante elementer, så i kan være sikker på et holistisk overblik over jeres virksomhed, og hvor i skal sætte ind i forhold til at bekæmpe korruption og bestikkelse og hjælper jer til at fremme jeres vidensafdeling.