Security Dashboard og medarbejder sletteprogram til SAP hos 2BM

Med 2BMs Security Dashboard og medarbejder sletteprogram til SAP er det ingen overraskelse, at virksomheden er en af landets bedste, når snakken falder på den allestedsnærværende software.

2BM

Security Dashboard gør det nemt og oversueligt

Fortrolighed er alfa og omega for alle virksomheder. Med 2BMs værktøj Security Dashboard er det nemt, overskueligt og effektivt at holde styr på dit systems integritet, tilgængelighed og fortrolighed. Du og din virksomhed er forpligtet til at beskytte al den personlige data, som I får fra jeres medarbejdere, partnere og kunder. GDPR, eller persondatalovgivningen, som den også kaldes, er en forkortelse for General Data Protection Regulation, og 2BMs Security Dashboard er en del af samme historie, idet det netop handler om fortrolighed, sikkerhed og tilgængelighed. Og selvom mange virksomheder kan blive forpustet af bare tanken om konsekvenserne af forkert persondatahåndtering, så er der altså ingenting at frygte, hvis du blot vælger 2BM som partner. For med et samarbejde har du ikke kun mulighed for at få deres Security Dashboard, du får også en døgnåben og kyndig kundeservice, samt deres fremragende medarbejder sletteprogram til SAP, som du kan læse mere om i næste afsnit.

Medarbejder sletteprogram til SAP

2BM Employee Deletion er navnet på det lige så fantastiske værktøj, som virksomheden tilbyder. Det er et medarbejder sletteprogram til SAP, hvor overskuelighed og brugervenlighed er nøgleord. At kunne slette persondata er essentielt for alle virksomheder. Det er nemlig en del af ovennævnte GDPR, at alle mennesker har ret til at få deres persondata slettet – medmindre en virksomhed har en juridisk årsag til at gemme dataene. Med deres medarbejder sletteprogram til SAP får du en standardiseret måde at slette persondata på, som bidrager til struktur og overskuelighed. Hvis du er interesseret i at lære mere om dette værktøj, skal du endelig ikke tøve med at kontakte 2BM. Virksomheden besvarer alle henvendelser med et smil og med respekt. Du finder deres kontaktinformation ved at besøge deres hjemmeside 2bm.dk.