Stil krav til valg af onlineforhandler

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

Præcis som når man handler i en fysisk butik, enten nede i det lokale supermarked eller i en specialforretning i dit lokalområde, kan man som kunde bestemt godt tillade sig at stille krav når man shopper online. Det vil i mange tilfælde komme sig til udtryk ved at man sørger for at vælge de hjemmesider fra, der tydeligvis har sjusket med deres layout etc. når man f.eks. skal købe e-cigaretter online, nyt tilbehør til bilen af forskellig art, motionsudstyr til derhjemme eller lignende.

Røde signaler, der fortæller dig, at du skal holde dig væk fra webshoppen

Som e-handels kunde er man nødt til at være en lille smule på vagt, når man shopper online. Det skal dog med det samme siges, at man som kunde hos danske webshops, har bedre forhold nu om dage, end nogensinde før. Desværre er der stadigvæk webshops derude, som ikke helt lever op til de standardkrav, som man er fuldt ud berettiget til at stille som kunde, når man køber strikkeudstyr online, e-cigaretter og tilbehør til disse, legetøj til børn i alle aldre eller tøj og fodtøj til sig selv.

Der er heldigvis en række gode råd man kan følge, hvis man vil være mere sikker når man færdes online. Her vil det i mange tilfælde være et fravær af forskellige ”kvalitetsstempler” man skal holde øje med. Har en hjemmeside hvor du overvejer at bestille e-cigaretter eller tilbehør f.eks. dårlig information omkring handelsbetingelser, kan det være et tegn på at man måske skal finde et andet sted at shoppe online. Et andet godt tip er at tage et hurtigt kig på informationssiden om webshoppen (den hedder som regel ”om os”, ”hvem er vi” eller noget i den dur). Her kan man ofte få et godt billede af den butik man overvejer at handle i. Har man sin gode, sunde fornuft med sig når man shopper online, har man taget det vigtigste skridt i retningen af god og sikker e-handel hver eneste gang man shopper.